Rekrytointi

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen tunnetuimpien brändien markkinointiviestinnän tuotteita?
Lue lisää alta

Avoimet työpaikat: Myyntiassistentti

Yleistä tietoa meistä ja työpaikasta

Pinpops on yksi Suomen nopeimmin kasvavista tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen asiantuntijayrityksistä. Meidät tunnetaan nopeudesta ja tehokkuudesta, sillä ne edustavat parasta ydinosaamistamme. Meillä pääset palvelemaan omien alojensa suurimpia toimijoita sekä työskentelemään tunnetuimpien brändien parissa.

Työntekijältä edellytämme oppimiskykyä ja -halua, kiinnostusta painoalan tuotteisiin ja menetelmiin, sekä mielellään aiempaa kokemusta painoalalta, promootioyrityksistä, mainostekstiilien valmistuksesta tai liikelahja-alalta. Kokemus voi olla työkokemusta tai työharjoittelukokemusta. Hyvä paineensietokyky on edellytys, sillä meillä asiakkaita palvellaan aina asiakkaan aikataulussa joka useimmiten on lyhytjänteinen.

Tarjoamme mukavan työpaikan nuorekkaassa työyhteisössä, ajoittain erittäinkin hektisessä työympäristössä ja pätevyytesi mukaisen palkkauksen.

Palvelemme lähes yksinomaan yritysasiakkaita joten aiempi kokemus yritysasiakkaiden parista on myynnin tehtävissä edellytys.

Työpaikka on savuton ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Viikinmäessä, aivan Lahdenväylän välittömässä läheisyydessä.

Työtehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myynnin assistentti, B2B Myyjä (2 avointa paikkaa)

Kaipaamme aktiivista, palvelualtista ja iloisen elämänasenteen omaavaa Myynnin assistenttia, joka pystyy työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä. Paineensietokykysi on erinomainen, et pelkää tarttua pillastunuttakaan härkää sarvista vaan kesytät sen ja hoidat keskeneräiset asiat esimerkillisesti maaliin.

Myyntiassistenttina toimit tärkeänä osana myyntitiimiä tehden yhteistyötä sekä asiakkaiden että tuotantomme kanssa. Tehtävät sisältävät esimerkiksi tuotteisiin ja tilauksiin liittyvää neuvontaa puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta, tarjousten lähettämistä, tilausten kirjaamista, alihankintatilausten laatimista sekä yleisiä asiakaspalvelun tehtäviä.

Edellytämme sinulta myyntihenkistä ja palvelualtista asennetta asiakaspalvelutyöhön. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä. Perustaidot tietotekniikasta käsittävät Microsoft Office ohjelmat sekä Adobe CC ohjelmien perusteet. Opetamme tarvittaessa lisää työn edetessä työn hoitamiseen liittyviä taitoja.

Koska tarjouksia laaditaan pääasiassa suomenkielisille asiakkaille, puhut äidinkielenäsi suomea tai omaat vastaavat taidot, hallitset myös englannin kielen hyvin, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Graafisen alan, liikelahja-alan tai mainosalan aiempi kokemus katsotaan myös eduksi.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon sekä palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella (viestin otsikkoon "Myyntiassistentti").