Rekrytointi

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen tunnetuimpien brändien markkinointiviestinnän tuotteita?
Lue lisää alta

Currently open positions: Sales Representative

Yleistä tietoa meistä ja työpaikasta

Pinpops on yksi Suomen nopeimmin kasvavista tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen asiantuntijayrityksistä. Meidät tunnetaan nopeudesta ja tehokkuudesta, sillä ne edustavat parasta ydinosaamistamme. Meillä pääset palvelemaan omien alojensa suurimpia toimijoita sekä työskentelemään tunnetuimpien brändien parissa.

Työntekijältä edellytämme oppimiskykyä ja -halua, kiinnostusta painoalan tuotteisiin ja menetelmiin, sekä mielellään aiempaa kokemusta painoalalta, promootioyrityksistä, mainostekstiilien valmistuksesta tai liikelahja-alalta. Kokemus voi olla työkokemusta tai työharjoittelukokemusta. Hyvä paineensietokyky on edellytys, sillä meillä asiakkaita palvellaan aina asiakkaan aikataulussa joka useimmiten on lyhytjänteinen.

Tarjoamme mukavan työpaikan nuorekkaassa työyhteisössä, ajoittain erittäinkin hektisessä työympäristössä ja pätevyytesi mukaisen palkkauksen.

Palvelemme lähes yksinomaan yritysasiakkaita joten aiempi kokemus yritysasiakkaiden parista on myynnin tehtävissä edellytys.

Työpaikka on savuton ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Viikinmäessä, aivan Lahdenväylän välittömässä läheisyydessä.

Työtehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Customer Service Sales Representative

Pinpops is the fastest growing printing company in Finland (Print&Media magazine, 11/2018). We help our clients to realize their potential by providing fast, streamlined production process with cost effective results for our extensive range of promotional and identification products.

We are currently looking for talented individuals to work in our organisation as Customer Service Sales Representatives at our headquarters located in Helsinki, Finland. Your main field of activity is B2B sales for our international customers. Applicants should have experience in B2B sales, an understanding of various printing methods and technologies, and a strong sense of motivation in printing and promotional industry sales and marketing.

To be eligible you will need to be able to speak and write fluent Finnish and English. Any additional languages will be considered as a valuable bonus. We offer a positive and highly professional work environment with a supportive team who are exceptionally motivated. Successful candidates will be expected to manage challenges and responsibilities whilst demonstrating a high level of personal responsibility.

Salaries and benefits will be negotiated according to your skills. If you are interested in joining our team, please send us your application and CV with your salary expectation to (subject "Sales Rep"). We look forward to hearing from you!

Painotuotantotyöntekijä (1 avoin paikka)

Pinpops on yksi Suomen nopeimmin kasvavista tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen asiantuntijayrityksistä. Meidän tunnetaan nopeudesta ja tehokkuudesta, sillä ne edustavat parasta ydinosaamistamme. Meillä pääset palvelemaan omien alojensa suurimpia toimijoita sekä työskentelemään tunnetuimpien brändien parissa.

Työntekijältä edellytämme oppimiskykyä, halua oppia uutta, kiinnostusta painoalan tuotteisiin ja menetelmiin sekä mielellään aiempaa kokemusta painoalalta. Kokemus voi olla työkokemusta tai työharjoittelukokemusta mikäli olet alalle kouluttautunut. Edellytämme myös hyvää paineensietokykyä, sillä meillä asiakkaita palvellaan aina asiakkaan aikataulussa ja kiire on usein läsnä.

Haemme nyt Painotyöntekijää työskentelemään erilaisten painotekniikoiden parissa, valmistaen erilaisilla painomenetelmillä tuotteita laidasta laitaan. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta tekstiilien painamisesta ja olet aiemmin toiminut painoalan tehtävissä. Hallitset jonkin verran myös digipainamista, silkkipainamista, DTG-painamista ja siirtokuvapainatuksia. Pystyt työskentelemään itsenäisesti painoaineistojen parissa ja omaat hyvät perusteet värien kanssa toimimiseen. Sinulla on erinomainen värinäkö ja pidät nopeatempoisesta fyysisestä työstä. Olet huolellinen ja pikkutarkka mutta nämä ominaisuudet eivät tule nopeuden kustannuksella.

Etsittävän henkilön tulee olla huolellinen ja oma-aloitteinen. Opetamme tarvittavat taidot joten voit olla vasta koulusi päättänyt tai jo työelämää kokenut. Hyvät kädentaidot ovat toivottava ominaisuus. Toivomme että sinulla on hyvät suomen kielen taidot ja jonkin verran englannin osaamista. Kaikki muu osaaminen auttaa sinua yrityksemme palveluksessa.

Joskus työ voi olla rutiininomaista kuten esimerkiksi tuotteiden kokoonpanoa. Pääosin meillä on noin 258 työpäivää vuodessa joista yksikään ei ole edellisen kaltainen.

Työpaikka on savuton ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Viikinmäessä, aivan Lahdenväylän välittömässä läheisyydessä.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn kesto on arviolta 12 kuukautta ja mahdollisesta jatkosta neuvotellaan soveltuvuutesi, omien taitojesi ja osaamisesi mukaan.

Lähetä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella (viestin otsikkoon "Painotuotanto").