Rekrytointi

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen tunnetuimpien brändien markkinointiviestinnän tuotteita?
Lue lisää alta

Avoimet työpaikat: Yhteyspäällikkö

Yhteyspäällikkö

Pinpops on yksi Suomen nopeimmin kasvavista tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen asiantuntijayrityksistä. Meidät tunnetaan nopeudesta ja tehokkuudesta, sillä ne edustavat parasta ydinosaamistamme. Meillä pääset palvelemaan omien alojensa suurimpia toimijoita sekä työskentelemään tunnetuimpien brändien parissa.

Pinpops Oy oli vuonna 2017 Suomen nopeimmin kasvava painotalo (Print & Media -lehti, 11/2018) ja sama kasvu jatkuu edelleen.

Etsimme nyt Yhteyspäällikköä työskentelemään Helsingin toimipisteessämme. Meillä pääset osaksi nopeasti kasvavaa ja kehittyvää painoalan yritystä. Ympärillesi saat ammattitaitoiset työkaverit, loistavan työilmapiirin, monipuolisen tuotevalikoiman sekä kattavan tuotantovalikoiman. Tule mukaan rakentamaan Suomen parasta painoalan myyntiorganisaatiota!

Työtehtävien kuvaus

Yhteyspäällikön tehtävässä toimit myynnin yhteyshenkilönä asiakkaiden, Pinpops Oy:n ja yhteistyökumppaneiden välillä. Olet aktiivinen ja tartut nopeasti toimeksiantoihin, hoidat asiakkaan caset myynnistä ja asiakaspalvelusta tuotantoon ja huolehdit aikataulujen paikkansa pitävyydestä. Hyödynnät oman painotalon nopeutta ja kontaktoit tarvittaessa alihankkijoita. Toimit sekä itsenäisesti omien nimettyjen asiakkaidesi parissa, että osana myyntitiimiä yhteisten isompien projektien kanssa sujuvasti.

Tavoitteenasi on kasvattaa myyntiämme ja onnistua menestyksekkäästi tiukallakin aikataululla vaativista projekteista. Työ on vakituinen ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Arvostamme myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä asennetta. Työssäsi edellytetään tehokasta organisointikykyä, tarkkuutta, huolellisuutta ja loistavaa paineensietokykyä tiukkojen aikataulujen puitteissa. Seuraat tilausten etenemistä ja hallitset lankojen pitämisen käsissäsi, huomaat jos apuasi kaivataan projektin läpiviemiseksi.

Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan läpihuutojutuksi - lähetä hakemus!

Pystyt viestimään sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon sekä palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella (viestin otsikkoon "Yhteyspäällikkö").