Avoimet työpaikat

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen tunnetuimpien brändien markkinointiviestinnän tuotteita?

Avoinna on 3 työpaikkaa

Avoimet tehtävänimikkeet

B2B Myyjä, Myyntiassistentti
Tuotanto-AD (Vedostaja!)
Painotuotantotyöntekijöitä
Silkkipainaja/tampopainaja/painaja

Pinpops yrityksenä

Pinpops on yksi Suomen nopeimmin kasvavista tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen asiantuntijayrityksistä. Meidät tunnetaan nopeudesta ja tehokkuudesta, sillä ne edustavat parasta ydinosaamistamme. Konseptinamme on tarjota nopeutta silloin kun muut toimijat luovuttavat, sillä tiukka aikataulu on meille haaste.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingin Viikissä, aivan Lahdenväylän välittömässä yhteydessä. Tuotantomme jakaantuu kahden eri toimipisteen välille, yhteensä yli 1500m2 tiloihin joista löytyvät sekä painotuotannot, logistiikan varasto, myyntitoimistot että myös tuliterä työntekijöillemme toteutettu kuntosali.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön monipuolisten tuotteiden valmistuksen, suunnittelun ja toteutuksen parissa.

Työntekijöiltä odotamme poikkeuksetta hyvää paineensietokykyä, ripeää otetta työskentelyyn ja erinomaista soveltamiskykyä. Näiden eväiden avulla sinäkin pystyt osaltasi auttamaan asiakkaitamme silloin kun aikataulu on tiukka ja toteutuksessa ei ole varaa joustaa.

Koska olemme ketterä ja sopivan kokoinen toimija, meillä et ole sidottu yhden työpisteen puurtajaksi. Ammattinimikkeestäsi riippumatta pääset osallistumaan erilaisten työtehtävien läpi viemiseen joten halu oppia uutta ja rohkeus hypätä mukaan ovat tärkeitä ominaisuuksiasi.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria yrityksiä monelta eri alalta Suomesta ja pohjoismaista. Meillä pääset palvelemaan omien alojensa suurimpia toimijoita ja ehdottomia johtotähtiä sekä työskentelemään tunnetuimpien brändien parissa.

Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat:
B2B Myyjä tai Myyntiassistentti

Työtehtävä täytettyTuotanto-AD (Vedostaja!)

Työtehtävä täytettyPainotuotantotyöntekijä

Haemme työntekijää painotuotantoon. Tarjoamme töitä mukavassa työympäristössä ja nuorekkaassa organisaatiossa.

Työtehtävät vaihtelevat päivittäin tarpeen ja tilanteen mukaan. Työtehtäviin kuuluu mm. painoaineistojen työstö, suurkuvatulostimien, digipainokoneen, silkkipainokoneen, sublimaatiopainamisen ja muiden painokoneiden käyttö sekä painotuotteiden jälkikäsittely. Joskus työ voi olla rutiininomaista, kuten esimerkiksi tuotteiden kokoonpanoa tai valmistusta. Työhön sisältyy myös erilaiset varaston hoitoon sekä logistiikkaan liittyvät tehtävät.

Työnhakijalta edellyttämämme ominaisuudet:
- Painoalan sekä eri painotekniikoiden tuntemus
- Adobe CC -ohjelmien hallinta
- Huolellisuus sekä hyvät kädentaidot
- Reipas ote työhön sekä oma-aloitteisuus
- Hyvä tietotekninen osaaminen sekä laitehallinta
- Hyvä suomen kielen taito

Lisäksi seuraavat taidot katsotaan eduksi:
- Aiempi kokemus silkkipainamisesta ja/tai tekstiilipainosta
- Aiempi kokemus suurkuva- ja digipainamisesta
- Painoalan koulutus
- Hyvä englannin kielen taito

Opetamme muut työhön tarvittavat taidot työn edetessä.

Työpaikka on savuton. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella (viestin otsikkoon "Painotuotantotyöntekijä"). Ei puhelintiedusteluja.
Silkkipainaja / Tampopainaja / Painaja

Haemme lisää ammattitaitoisia painajia silkkipainomme puolelle.

Edellytämme aiempaa kokemusta silkkipainamisesta, tampopainaminen ja muut painotekniikat katsotaan ehdottomasti eduksi. Tulet työskentelemään osana painotuotantotiimiä joka painaa esimerkiksi mainostekstiilejä, kangaskasseja, huomioliivejä ja muita tekstiilituotteita. Lisäksi tuotevalikoimassa on erilaisia kyltti- ja mainoslahjatuotteita.

Meillä tulet toimimaan ajoittain myös muissa työtehtävissä, joten sinulta edellytetään ehdottomasti muuntautumiskykyä ja joustoa työtehtävien suhteen. Jos haluat seistä koko päivän ainoastaan silkkipainokarusellin kyljessä, tämä työtehtävä ei ole sinulle.

Oppimishalu ja oppimiskyky ovat vahvuuksiasi, olet myös innostunut kehittämään taitojasi silkkipainajana. Meillä pääset käyttämään Suomen ensimmäistä ROQ silkkipainokonetta, joka on Portugalilaisen ROQ Internationalin taidonnäyte. Vanha logiikka M&R:n kimpussa toimimisesta joutaa romukoppaan, sillä ensitöiksesi sinun täytyy oppia käyttämään tätä järkälettä jouhevasti.

Apunasi tässä toimii nykyiset painajamme jotka opastavat sinut työn koukeroihin nopeasti.

Työpaikka on savuton. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella (viestin otsikkoon "Silkkipainaja"). Ei puhelintiedusteluja.