Yleisimmät toimituskulut

Katso täältä yleisimmät toimituskulumme

Toimitus Suomessa

Posti Express pakettilähetykset

Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia. Tilauksen toimituskuluista saat tarjouksen tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan tilauksiin sovelletaan verkkokaupassa voimassa olevia toimitushintoja ja tarjouksia.

Toimituksen kohde Toimitusaika Paino Hinta


Etelä-Suomen lääni, Länsi-Suomen lääni, Itä-Suomen lääni, Oulun lääni, Lapin lääni, Ahvenanmaan lääni

Toimitus 1-3 työpäivää 0-4kg 12,90 €
5-9kg 14,90 €
10-19kg 17,90 €
20-29kg 19,90 €
30-49kg 23,90 €
Bring lähetti — Pääkaupunkiseutu

Toimitukset lähetillä on saatavilla 1-6 tunnin toimituksina Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella sekä osassa kaupunkeihin Kauniainen, Sipoo. Kuljetuksen hinta tulee tarkistaa aina myynnistämme. Pikakuljetuksen hinta perustuu toimitusaikaan ja toimituksen etäisyyteen päävarastostamme Helsingin Viikistä.

6h kuljetus
23,90 €

3h kuljetus
29,90 €

1h kuljetus
34,90 €

Toimitusaikaikkuna sulkeutuu viimeistään kello 18 eli valittu toimituksen nopeus tulee toteutua tähän aikarajaan mennessä.

Arvonlisäverottomat hinnat

Kaikki hinnat sivustollamme ovat arvonlisäverottomia. Voimassa oleva arvonlisävero 24% lisätään kaikkiin hintoihin. Arvonlisäveroton ostaminen on mahdollista ainoastaan Suomen ulkopuolelta. Palvelemme pääasiallisesti yritys- ja yhteisöasiakkaita jonka vuoksi ilmoitamme hinnat arvonlisäverottomana. Arvonlisäveroton ostaminen on mahdollista ainoastaan Suomen ulkopuolelta toimituksille jotka täyttävät arvonlisäverottoman ostamisen edellytykset.

Toimitamme tuotteita kaikkialle maailman ympäri.