Rekrytoimme juuri nyt

Pinpops on vuonna 2013 Helsingissä perustettu tapahtumapromootion ja markkinoinnin tuotteita maahantuova, painava ja valmistava painotalo. Erityisalaamme ovat tuotteet joita käytetään tapahtumissa ja markkinoinnissa brändien ja palveluiden mainontaan.

Meillä on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella. Helsingin toimipisteessämme on yhteensä yli 1500m2 tuotanto-, varasto-, toimisto- ja myyntinäyttelytiloja kahdessa eri rakennuksessa. Tampereella sijaitsee myyntinäyttely ja myyntitoimisto.

Rekry

Helsingin päätoimipisteemme sijaitsee Lahdenväylän varrella

Työllistämme painoalan osaajia ja myyjiä, logistiikan ja IT-puolen ammattilaisia omissa toimipisteissämme.

Meillä pääset työskentelemään tunnetuimpien brändien ja omien alojensa suurimpien yritysten parissa. Olemme luotettava, osaava ja ammattimainen toimija joka tunnetaan erityisesti nopeudesta.

Asiakkaistamme pääosa on Suomessa, jonkin verran myös muissa EU-maissa ja Yhdysvalloissa.

Rekry

Kotimaisten tuubihuivien valmistusta Helsingin tuotannossamme

Avoinna on nyt seuraavat työtehtävät:

Myyntiassistentti tai Myyjä

Painoalan toimijana myyjiltämme toivotaan painamiseen liittyvää osaamista tai ymmärrystä painotuotteiden valmistuksesta, tai ainakin kiinnostusta oppia edellä mainituista aiheista. Tarjoamme jatkuvasti koulutusta ja tukea uusien tuotteiden, tuotantomenetelmien ja materiaalien kanssa toimimisessa ja kehittymisessä.

Myyjänä sinun tulee olla oppimiskykyinen ja motivoitunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja sitoutumaan tekemääsi työhön. Olet asiakaspalvelusta kiinnostunut, viihdyt puhelimessa, sähköpostin äärellä, kasvotusten tai messuilla edustamassa yrityksemme tuotteita.

Hallitset tietokoneella työskentelyn joustavasti, olet hyvä kommunikoimaan kirjoitetun tekstin kautta virheettömästi ja osaat käyttää perinteisimpiä toimisto-ohjelmia. Sujuva sähköpostiviestin kirjoittaminen onnistuu vaivattomasti ja virheettömästi.

Koska olemme nopeudesta tunnettu toimija, aikataulut voivat olla usein todella tiukkoja ja työssä onkin oltava hyvä paineensietokyky. Pystyt ottamaan ohjakset käsiin ja viemään tilauksen maaliin asti varmalla otteella.

Rekry

Silkkipainatus on yksi monista painomenetelmistä omassa tuotannossamme

Myynnin tehtävissä vastaat asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin, vastaanotat ja käsittelet tilauksia sekä kommunikoit tuotannon kanssa. Olet ulospäin suuntautunut ja tulet toimeen tiimityössä sekä itsenäisesti työskennellen. Kielitaidon osalta edellytämme äidinkielen tasoista suomenkielen osaamista sekä hyvää englanninkielen hallintaa niin kirjoitetussa kuin puhutussakin muodossa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kiinnostavan työympäristön monipuolisten tuotteiden ja mukavien työkavereiden parissa erittäin rennossa ilmapiirissä. Käytössäsi on modernit nykyaikaiset työvälineet ja paljon tukea työn oppimiseen. Nyt sinulla on mahdollisuus pysyvään täysipäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteessämme, jossa työskentelet osana myyntitiimiä. Asiakkaat tavoittavat sinut puhelimitse, sähköpostitse ja paikan päällä myyntinäyttelyssämme.

Rekry

Myyntinäyttelymme sijaitsevat Helsingin Viikissä ja Tampereen Kalevassa

Kiinnostuitko? Uskotko olevasi etsimämme myyntihenkinen ja itsevarma ammattilainen? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä osoitteella rekry@pinpops.fi

« Takaisin esittelysivulle

Rekry

Messuosastomme vuosittaisilla Kongressimessuilla

Rekry

Helsingin myyntinäyttely Viikissä