Kudotut kangasrannekkeet

Kudotut rannekkeet jopa 8 värillä

Kudottu kangasranneke logolla
Kudottu kangasranneke logolla
Kudottu kangasranneke logolla
Kudottu kangasranneke logolla
Kudottuna kestävämpi toteutus

Halutessasi kestävän rannekkeen josta ei värit kulu pois, valintasi on tietysti kudottu kangasranneke. Kutomalla merkityissä kangasrannekkeissä logon ja tekstin toteutus tapahtuu langalla josta myös ranneke valmistetaan. Eri väristen kudottujen lankojen avulla voidaan luoda monimutkaisiakin kuvioita ja pieniä yksityiskohtia. Metallinhohtoinen lanka puolestaan tuo kivan lisän rannekkeiden yksityiskohtiin.

Minimitilaus 1000 kappaletta per design

Kudottujen kangasrannekkeiden minimierä on 1000 kappaletta yksilöllisesti toteutettuna, tilauksesta värjättyjä lankoja käyttäen. Langat värjätään haluttuun Pantone®-värisävyyn jolloin myös vaativammat logot ovat toteutettavissa.

Kudottujen rannekkeiden edullisin hinta alkaa muodostua noin 10,000 kappaleen tilauksista ylöspäin, jolloin suuresta erästä tulee huomattavaa etua kappalehintaan. Pienissä alle 1000 kappaleen erissä kudottu ranneke ei ole sopiva vaihtoehto, silloin kannattaa tutustua painettuihin kangasrannekkeisiin.

Classic vai Metallic

Tavallisin kangasranneke kudotaan 2-7 eri langan väriä käyttäen.

Rannekkeiden pohjaväri lasketaan myös yhdeksi väriksi.

Jos haluat lisätä rannekkeeseen metallinhohtoisen efektin, valitse Metallic Sparkle ranneke ja käytämme valintasi mukaan hopeista, kultaista tai pronssista lankaa yhtenä kudonnan värinä.

Tuotantoaika on aina vähintään 2 viikkoa

Kudottujen rannekkeiden tuotantoaikaa ei voi nopeuttaa, sillä kudonta vie aina vakioajan. Koska kudontakoneiden tuotantokapasiteetti pyritään myymään täyteen, on jatkuva noin 2 viikon tuotantoaika minimi. Tämän nopeammin ei kudottuja rannekkeita ole saatavilla.

Kudottujen rannekkeiden vakiokiinnikkeinä ovat erilaiset muoviholkit ja metalliset pysyvästi pihdeillä kiinnitettävät puristusholkit. Muoviholkeissa on hammastus joka estää rannekkeen irrottamisen rikkomatta ranneketta.

Ilmainen vedos ennen tuotantoa

Kudotut rannekkeet vedostetaan aina sähköisesti ennen tuotantoa. Vedostus on vain suuntaa-antava, lopullinen toteutus eroaa vedostuksesta koska kyseessä on kudottu tuote.

Kudotut rannekkeet - Hinnasto

Hinnasto sisältää vakiona täysväripainatuksen, värimäärä ei vaikuta hintaan. Vakiokiinnikkeenä hammastettu muoviholkki.

Malli Painatus 1000 kpl 2000 kpl 3000+ kpl
Woven Classic
350 x 15mm
1-puoleinen
2-7 väriä
0,59 € 0,51 €
Metallic Sparkle
350 x 15mm
0,59 € 0,51 €

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Hammastettu muoviholkkilukko
Liukuu vain yhteen suuntaan
Sisältyy
Pikatuotanto reilussa viikossa
Lähetysvalmiina jopa viikossa
+ 15 %

Aloituskulut ja muottikulut
Aloituskulu per design
Aloituskulu kun 1-4 eri designia
25,00 €
Aloituskulu moniaineistoisena
Jos tilaat vähintään 5 eri designia
15,00 €

Painoaineiston ohjeet
Lataa aineisto-ohje
Katso myös Yleiset Aineisto-Ohjeet