Kudotut rannekkeet logolla
konserttiin,keikalle,messuille,tapahtumiin,kilpailuihin

Kudotut rannekkeet jopa 8 värillä

Kudottujen rannekkeiden vakiohinta sisältää jopa 8 värin kudonnan, jolloin ranneke koostuu kahdeksan eri langan väreillä kudotusta toteutuksesta Pantone®-väreissä

Kudottuna kestävämpi toteutus

Halutessasi kestävän rannekkeen josta ei värit kulu pois, valintasi on tietysti kudottu kangasranneke. Kutomalla merkityissä kangasrannekkeissä logon ja tekstin toteutus tapahtuu langalla josta myös ranneke valmistetaan. Eri väristen kudottujen lankojen avulla voidaan luoda monimutkaisiakin kuvioita ja pieniä yksityiskohtia. Metallinhohtoinen lanka puolestaan tuo kivan lisän rannekkeiden yksityiskohtiin.

Minimitilaus 1000 kappaletta per design

Kudottujen kangasrannekkeiden minimierä on 1000 kappaletta yksilöllisesti toteutettuna, tilauksesta värjättyjä lankoja käyttäen. Langat värjätään haluttuun Pantone®-värisävyyn jolloin myös vaativammat logot ovat toteutettavissa.

Kudottujen rannekkeiden edullisin hinta alkaa muodostua noin 10,000 kappaleen tilauksista ylöspäin, jolloin suuresta erästä tulee huomattavaa etua kappalehintaan.

Pienissä alle 1000 kappaleen erissä kudottu ranneke ei ole sopiva vaihtoehto, silloin kannattaa tutustua painettuihin kangasrannekkeisiin.

Tuotantoaika on aina vähintään 2 viikkoa

Kudottujen rannekkeiden tuotantoaikaa ei voi nopeuttaa, sillä kudonta vie aina vakioajan. Koska kudontakoneiden tuotantokapasiteetti pyritään myymään täyteen, on jatkuva noin 2 viikon tuotantoaika minimi. Tämän nopeammin ei kudottuja rannekkeita ole saatavilla.

Kudottujen rannekkeiden vakiokiinnikkeinä ovat erilaiset muoviholkit ja metalliset pysyvästi pihdeillä kiinnitettävät puristusholkit. Muoviholkeissa on hammastus joka estää rannekkeen irrottamisen rikkomatta ranneketta.

Ilmainen vedos ennen tuotantoa

Kudotut rannekkeet vedostetaan aina sähköisesti ennen tuotantoa. Vedostus on vain suuntaa-antava, lopullinen toteutus eroaa vedostuksesta koska kyseessä on kudottu tuote.

Kudotut rannekkeet - Hinnasto

Malli Painatus 1000 2000 3000 5000 10000+
Woven Classic
330 x 15mm
1-puoleinen
2-7 väriä
0,39 € 0,35 € 0,31 € 0,27 €
Yhteystiedot
Katso myös painetut kangasrannekkeet

Hinta sisältää vakiona hammastetun muovilukon. Tuotantoaika noin 2 viikkoa. Digitointikustannus 30,00 euroa per design. Hinnat ALV 0%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Muoviholkki lukitukseen Sisältyy hintaan
Metalliholkki pysyvään kiinnitykseen 0,18 €
Puristuspihdit metalliholkille* 29,00 €
Pikatoimitus alle 2 viikossa +50%

*Pihdit tarvitaan metallilukkojen kiinnitykseen

Aloituskustannus / painatuskustannus
Digitointikustannus per design 30,00 €

Painoaineiston ohjeet
Lataa aineisto-ohje
Katso myös Yleiset Aineisto-Ohjeet
Tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen kudotuista kangasrannekkeista, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020-740 1450 tai sähköpostitse. Toimita painoaineisto PDF-tiedostona vektorimuodossa. Vedostamme tilaukset arkipäivän kuluessa.