Painetut Emalimukit

Emalimuki omalla painatuksella, minimitilaus 50 mukia, kotimainen painatus

Emalimuki omalla painatuksella logolla
Emalimuki omalla painatuksella logolla
Logolla painetut emalimukit
Emalimuki omalla logolla painettuna
Musta painatus värillisissä emalimukeissa
Emalimuki omalla logolla painettuna
Vintagea pöytään logolla painettuna

Emalimuki on kestävä, pestävä ja haluttu liikelahja, mainostuote tai jokaisen kahvihuoneen suosikkikuppi. Unohda korkeat lattelasit ja posliinikupit, nyt mennään ajassa taaksepäin vuosikymmeniä.

Muistathan että meiltä saa myös kertakäyttöiset take-away kupit ja sokerit omalla painatuksella.

Emalimukit painetaan mallista riippuen joko Pantone® sävyyn maalilla tai nykyaikaisesti digipainatuksena CMYK-väreissä. Jos brändiväritys niin vaatii, painatus voidaan toteuttaa myös väritäsmättynä tismalleen oikeaan sävyyn.

Emaliastiat ovat käsityön taidonnäyte

Emalimukit kuten muutkin emaliastiat valmistetaan edelleen käsityönä. Niissä näkyy aina tekijänsä kädenjälki, tilauksessasi ei ole kahta identtistä emalimukia. Me emme valmista mukeja, ainoastaan painamme niitä. Huomioithan ettei emalimukin rosoisuus tai pienet maalipinnan tai painatuksen virheet ole reklamaation aihe.

Myös sublimaatiopainatuksessa tulee aina olemaan pieniä epätasaisuuksia tai materiaalista johtuvia "tahroja" joiden ilmenemistä ei voi täysin estää. Tutustu mallikappaleisiin ennen tilaamista jos olet epävarma mukien laadusta.

Useita eri kokoja ja värejä saatavilla

Hinnastomme hintoihin sisältyy valmiiksi painatus. Huomioithan että mallikohtaisesti painatustapa vaihtelee, kaikkiin mukeihin ei ole saatavilla täysväripainatusta eikä kaikkiin mukimalleihin voida painaa Pantone®-väritäsmättyä painatusta joka vaatii uudelleen paistamisen.

Painatuksen pesunkestävyys

Tampopainatus kestää parhaiten vuosia kun mukin pesee käsin. Täysväripainatus puolestaan haalistuu ajan kanssa konepesussa mutta hyvin hitaasti. Painatuksen kestävyyttä pidentääksemme merkitsemme mukeihin suosituksen käsin pesusta.

Nopea tuotantoaika omalla painatuksella

Silkkipainetut tai digitaalisesti CMYK-painetut emalimukit aina 100 eriin saakka valmistuvat jopa alle viikossa, tutustu hinnastoomme ja tee tilaus helposti sähköpostina. Voit ladata tämän sivun alaosasta aineisto-ohjeen jonka pohjalta voit toimittaa meille logosi painatusta varten.

Sertifioitu emalimukien valmistaja

Varastomalliset emalimukit on testannut SGS-Fimko sekä tullilaboratorio Suomessa. Mukit täyttävät kaikki keittiötarvikkeille asetetut laatuvaatimukset. Valmistajan on auditoinut BSCI ja tuotanto on ISO 9001-laatujärjestelmän mukainen. Voit siis tilata Suomessa painetut emalimukit turvallisin mielin!

Maksuton sähköinen vedostus ja virtuaalimuki

Useimmista tilauksista teemme sähköisen vedoksen jossa havainnollistetaan paitsi painatus, myös lopullisen mukin upea virtuaalinen kolmiulotteinen malli.

Sähköiset vedoksemme havainnollistavat painatuksen asettelua, lopulliset värit voivat poiketa näytöllä näkyvästä vedoksesta.

Emalimuki painatuksella - Hinnasto

Painatus sisältyy tuotteiden hintaan. Mukien värivaihtoehdot ja mallit näet kuvina sivun alaosassa. Myydään 48 mukin laatikoina.

Tuote Ominaisuudet Painatus 48 kpl 96 kpl 144 kpl 288+ kpl
Steel Rim 350ml
Värit sivun alaosassa
Värivaihtoehtoja
Katso sivun alaosasta
1-värinen 19,90 € 14,80 € 13,75 €
Retro Mug 330ml
Valkoinen, musta reuna
1-värinen 19,90 € 14,80 € 13,75 €
Espresso 100ml
Eri värejä
1-värinen 15,90 € 8,90 €
12.90
8,48 €
9.90

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin kolme viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Yksittäispakkaus kartonkirasiaan
Painamaton laatikko
Ilmainen
Painettu tarra mukin pohjassa
Pyöreä 50mm tarra
0,40 €
Logo kahteen kohtaan
Painatus kahdessa kohdassa
+ 30 %
Logo kolmeen kohtaan
Painatus kolmessa kohdassa
+ 50 %
Painaa voidaan 1 tai 2 sivua sekä mukin pohja
Aloituskulut ja muottikulut
Tampopainatuksen aloituskulu
Tampopainettaville yksityiskohdille
60,00 €
120.00

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista