Beyond CMYK with Xerox®

Värien ilotulitusta ja yllättäviä efektejä

CMYK+ tai Beyond CMYK by Xerox® — Lyömättömästi maailman johtavan digipainojärjestelmien toimittajan uusin lanseeraus vuonna 2020 on nyt saatavilla meiltä!

Kun asiakkaamme luovat uusia ideoita tuleviin tapahtumiin, emme halua asettaa teknisiä rajoituksia niiden toteuttamiseen. Vihdoin digipainamisessa on päästy tekemään vuosikymmenten mittainen harppaus kun tavallinen CMYK-painaminen siirtyy suuren askeleen eteenpäin.

Valkoista painoväriä on odotettu vuosikymmeniä. Niinpä kukaan ei osannut odottaa, mitä Xerox® toisi estradille kun valkoinen väri vihdoin esiteltiin useimpien tuotantokoneiden käyttöön. Samalla nimittäin väripaletti täydentyi yhteensä seitsemällä upealla erikoisvärillä: valkoinen, metallinhohtoinen hopea, metallinhohtoinen kulta, spottilakka sekä UV-valossa (mustavalossa) hohtavat sininen, magenta ja keltainen värisävy.

Yhdistämällä metallinhohtoisen hopean CMYK-väreihin, käytettävissä on mielikuvituksellinen määrä erilaisia metallinhohtoisia painovärejä. Ja koska kyseessä on digipainaminen, painos voi olla huomattavan pieni.

Beyond CMYK tai CMYK+ with Xerox - Uudet painamisen väristandardit

Upeat Xerox® neonvärit tuovat vivahteita tapahtumapasseihin jotka olivat aiemmin mahdottomia pienissä erissä.

Uusilla mustavalossa hohtavilla erikoisväreillä voidaan lisätä kirkkautta vaikeasti toteutettaviin värisävyihin.

Haluaisitko kirkkautta sammuneen värin alle? Uudessa Xerox® Beyond CMYK värisarjassa se onnistuu. Kirkas väri ei paljasta itseään heti, mutta se kiinnittää aina huomion. Kolmiulotteisuus, pintojen kiilto tai kosteuden kimaltelu vievät katsetta syvemmälle painatukseen.

Xerox® Ultra HD painovärit tuovat painatukseen neljä kertaa enemmän pisteitä verrattuna muiden painokoneiden painojälkeen. Xerox® painatuksen erottaa myös poikkeuksellisen mattapintaisesta painojäljestä, joka normaalisti mielletään vain offset-painotuotteen ominaisuudeksi.

Kimalletta ja uusia ulottuvuuksia erikoistehosteet uusilla metallinhohtoväreillä

Metallinhohtoiset kulta ja hopea mahdollistavat jännittäviä efektipainatuksia

Me painamme myös perinteisempiä painotuotteita: esitteitä, julisteita, flyereita ja käyntikortteja. Perinteiset painotuotteet eivät ole esillä tuotesivuillamme, koska olemme erikoistuneet painotuotteiden pidemmälle jalostamiseen osana muita tuotteita.

Jos olet jo asiakkaamme, kokeile osaamistamme myös perinteisen painamisen saralla. Jos et vielä ole asiakkaamme, testaa osaamistamme missä tahansa painotuotteiden valmistuksessa. Yllätämme iloisesti paitsi osaamisessa, myös hinnassa.

Xerox® Beyond CMYK erikoisväreistä tarjoamme kaikki ominaisuudet Xerox® Iridesse® ja Xerox® Versant® 180 digipainojärjestelmistä.

Katso lisää Xerox® Beyond CMYK mahdollisuuksista osoitteessa www.xerox.com.

« Takaisin esittelysivulle

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
AWS
Google
Fiskars
Fazer
Veikkaus
Huhtamaki
Ikea
HOK Elanto
Volvo
Kone
Alko
Bauhaus
Finlayson
Konecranes
McDonalds
Defa
VR
Olympus
Wurth
Nordea
Reima
Siemens
Red Bull
Citycon
KFC
Tamminen
Taco Bell
Remedy
Genelec
Burger King
Pukkila
Luhta
Respecta
OP