FairTrade® tekstiilit

Tekstiilien painatusta kestävää kehitystä noudattaen

Painamme paljon mainostekstiilejä eri alojen toimijoille, yrityksistä yhteisöihin ja kaupallisista kuntien sekä valtion toimijoille. Mainostekstiilien valinnassa pyrimme auttamaan asiakasta ja ohjaamaan hankintoja vastuullisempaan suuntaan. Usein asiakkaan budjetti määrittää voimakkaasti tekstiilimerkin valinnan. Toisaalta suuri suosio esimerkiksi Reilun Kaupan® tekstiileissä laskee niiden hintaa jatkuvasti.

Valikoimassamme on paljon eri valmistajilta mainostekstiilejä, joiden taustalla on enemmän kuin vain ajatus massatuotannosta.

Esimerkiksi Neutral® mainostekstiilit ovat todella suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, t-paidoista huppareihin, kangaskasseista kollareihin. Neutral® profiilivaatteet on FairTrade® sertifioitu, GOTS-sertifioitu, EU Ecolabel-sertifioitu ja niillä on myös Oeko-Tex® sertifikaatti. Kaikkien näiden sertifikaattien ansiosta voit olla varma että valitsemalla Neutral® tekstiilit pohjaksi logollesi, valintasi on vastuullinen ja se tukee kestävää kehitystä.

Vastuullisuus profiilivaatteissa

Neutral® todistaa miten vastuullisesti tuotettu, hieman kalliimpi tuote voi tuoda käyttäjälleen lisäarvoa myös laadussa

Uudempaa ja vieläkin erikoisempaa tuotantoa edustavat Ecologie by Awdis sekä kotimainen brändi Pure Waste. Sekä Ecologie että Pure Waste on valmistettu hyödyntämällä tekstiiliteollisuuden ylijäämää, tekstiilin kappaleita jotka jäävät normaalissa tekstiilituotannossa yli ja aiemmin päätyi kaatopaikan täytteeksi.

Ylijäämämateriaali kerätään ja lajitellaan väreittäin. Eri väriset kerätyt tekstiilimassat silputaan pieneksi, jonka jälkeen materiaalimassa sekoitetaan polyesterin kanssa ja kehrätään uudestaan langaksi. Lankaa ei tarvitse enää värjätä koska se on alun perinkin ollut värillistä ja lopputuloksesta tulee meleerattu.

Neitsytpuuvillaan verrattuna tällä tavoin kierrätetty puuvilla säästää Ecologie by Awdiksen mukaan mm. 8 litraa vettä, 25 kiloa kemikaaleja, 25KwH sähköä, 2 litraa hukkavettä kasvatusvaiheessa sekä 50m2 kasvatusmaata per 1 tonni raaka-ainetta tekstiilien valmistukseen.

Pure Waste lupaa että yksi t-paita on säästänyt valmiiksi asti päästyään jopa 2700 litraa vettä, jonka ansiosta juuri Pure Waste tekstiilien hiilijalanjälki on pieni, ympäristövaikutus sekä vastuullisuus on huipussaan.

Vastuullisuus mainostekstiileissä

Pure Waste tekstiilien ompelua Intiassa [Kuva:Wikipedia]

Pinpops painaa tekstiilejä omassa silkkipainossa Helsingissä. Meiltä voit ostaa vastuullisesti tuotettuja tekstiilejä omalla logollasi ja kotimaisella painatuksella. Painatustapoja on monia, sopivan menetelmän valintaan vaikuttaa aikataulu, toteutettava painatus (tai brodeeraus) sekä valittu tekstiili.

Jos haluat tutustua näihin ja muihin meillä painettaviin mainostekstiileihin tai profiilivaatteisiin, voit vierailla Pinpops Shop & Showroom toimipisteissämme. Paikan päällä pääset hypistelemään, tunnustelemaan ja sovittamaan sekä painamattomia että painettuja mallejamme.

Olemme myös poikkeuksellisen avoimia hinnoittelussamme, meiltä et saa yllättäviä piilokuluja. Kun pyydät tarjouksen tekstiilien painatuksesta, hinta sisältää kaikki kulut. Kerromme myös lähes kaikista tekstiileistämme hinnat suoraan nettisivuillamme, vaatteille omistetulla sivustollamme www.logovaate.fi.

Oma silkkipaino mainostekstiileille ja profiilivaatteille

Pinpops silkkipaino Viikinmäessä, Helsingissä

Pinpops toimii myös asiantuntijana kun haluat ompeluttaa tekstiilejä täysin omalla toteutuksella. Vuosien yhteistyö tekstiilivalmistajien kanssa takaa nopean, osaavan ja ammattitaitoisen palvelun yksilöllisesti suunniteltujen, painettujen ja ommeltujen profiilivaatteiden sekä muiden tekstiilituotteiden valmistuksessa.

« Takaisin esittelysivulle

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
AWS
Google
Fiskars
Fazer
Veikkaus
Huhtamaki
Ikea
HOK Elanto
Volvo
Kone
Alko
Bauhaus
Finlayson
Konecranes
McDonalds
Defa
VR
Olympus
Wurth
Nordea
Reima
Siemens
Red Bull
Citycon
KFC
Tamminen
Taco Bell
Remedy
Genelec
Burger King
Pukkila
Luhta
Respecta
OP