Oma maahantuonti

Valmistajat, alihankkijat ja toimittajat

Valikoimassamme on yli 8000 eri tuotetta. Näistä useimmissa on paljon eri variaatioita, kuten koko- ja värieroja jolloin tuotteiden määrä kasvaa kymmeniin tuhansiin.

Jokaisen tuotteen takana on tarina, tekijä ja ihminen. Tällä sivulla esittelemme valmistajiamme, joilta hankimme puolivalmisteita, raaka-aineita ja materiaaleja joita painamme myös omassa tuotannossamme Helsingissä.

Ensimmäisenä tutustutaan kaulanauhojen valmistukseen, sillä kaulanauhat ovat yksi merkittävimmistä tuotteistamme. Maahantuomme, varastoimme, painamme ja myymme jo noin miljoona kaulanauhaa vuodessa Suomeen ja moniin muihin maihin. Kaulanauhojen valmistuksessa käytämme useita eri toimittajia.

Varastolaatuiset kaulanauhat ilman painatusta valmistetaan Dongguanissa, Kiinassa omalla sopimusvalmistajallamme, jolle tuotannoillamme on tärkeä merkitys. Kaulanauhoja kudotaan tilauksesta valittuihin väreihin, ne ommellaan taitavien ompelijoiden käsissä ja toimitetaan varastoomme laivarahtina. Tavallisesti kaulanauhan valmistukseen kuluu tilaushetkestä noin 3 kuukautta siihen, että kaulanauha saadaan hyllyyn odottamaan tapahtumia.

Tuotteiden valmistus

Kaulanauhojen valmistuksessa on runsaasti työvaiheita, lankojen värjäyksestä kudontaan ja ompeluun

Kaulanauhoissa käytettävät klipsit ja kiinnikkeet valmistetaan saman valmistajan toisella tehtaalla. Laadun on oltava paitsi erinomaista, myös yhteneväistä tuotantoerästä toiseen. Koska valmistuksen eri vaiheet säilyvät samoissa käsissä, on tuotteidemme laatukin huoliteltu.

Kiinalaisen alihankkijamme tuotantolaitokset on auditoineet sellaiset toimijat kuin McDonald's®, The Coca-Cola Company®, Disney® ja Sedex®. Viimeiseksi mainittu valvoo ja auditoi tuotantolaitoksia ympäri maailmaa.

Pyrimme myös itse vierailemaan tehtailla vuosittain, olemme ottaneet valokuvat joita näet esitteissämme ja nettisivuillamme. Tutustumalla omien alihankkijoidemme tuotantoprosessiin saamme parhaan mahdollisen käsityksen tuotteidemme alkuperästä, valmistustavoista ja materiaaleista. Tämän tiedon avulla pystymme kehittämään tuotteita entistä vastuullisempaan suuntaan.

Kaulanauhojen valmistuksessa on tapahtumassa verrattain nopea siirtymä tavallisesta polyesterikaulanauhasta kohti kierrätysmuovista valmistettuja kaulanauhoja. RPET-materiaali on raaka-aineena lähes identtinen suositumman polyesterin kanssa ja se korvaa polyesterilangat kaulanauhojen kudonnassa. Varaston kierron luonnollisen poistuman myötä vaihdamme aiemmin polyesterista valmistetut kaulanauhat uusiin, kierrätysmuovipulloista valmistettuihin RPET-kaulanauhoihin.

Tuotteiden valmistus

Vaikka painotekniikat kehittyvät vauhdilla, on kaulanauhojen silkkipainatus edelleen käsityötä

Toinen suosittu tuote joita kauttamme kulkee suuria määriä ovat festivaalirannekkeet. Yleisimmät ranneketyypit valikoimassamme ovat paperin kaltaiset Tyvek® rannekkeet joita suositaan erityisesti lyhyissä tapahtumissa. Toinen suosittu ranneketyyppi on vinyyliset rannekkeet eli muovirannekkeet, jotka sopivat myös useamman päivän tapahtumiin.

Käytämme useita rannekevalmistajia, jotka tuottavat meille rannekkeita joko ilman painatusta tai valmiiksi painettuna. Mallista riippuen rannekkeet saatetaan painaa myös omassa painossamme Helsingissä.

Yksi suurimpia ranneketoimittajiamme on Brady, joka on erityisesti tunnistamistuotteisiin ja erilaisiin merkintätarvikkeisiin keskittyvä monikansallinen pörssilistattu yhtiö. Rannekkeiden valmistus on ISO9001 ja ISO13485 sertifioitu (BSI) ja myös Bradyn tehtaat on auditoinut muun muassa Sedex®.

Brady valmistaa useimmat rannekkeista Meksikossa, josta rannekkeet laivataan Yhdysvaltojen kautta Euroopan keskusvarastoon ja sieltä edelleen meille. Varastoimme satoja tuhansia rannekkeita omassa varastossamme Helsingissä, josta pystymme niitä toimittamaan nopeasti joko painatuksella tai ilman painatusta asiakkaillemme.

Samalla tehtaalla valmistetaan rannekkeita niin festivaali- ja huvipuistokäyttöön, kuin sairaaloihin tunnistamista helpottamaan. Rannekkeiden valmistuksessa käytetään turvallisia, testattuja ja tutkittuja materiaaleja.

Rannekkeiden valmistus

Myös rannekkeita painetaan edelleen silkkipainomenetelmällä

Käytämme paljon valmistajia eri puolilla maailmaa. Toimimalla suoraan valmistajien kanssa tiedämme tuotteidemme historian ja kulkureitin aina ensimmäisestä leikkaajasta, painajasta, langasta tai klipsistä oman varastomme hyllyyn saakka. Myymällä suoraan omasta varastostamme tunnemme myös asiakkaamme, tiedämme millaisia tuotteita tarjota ja millaisia tuotantoaikoja meiltä odotetaan.

Meillä on tarjota tuotteita, joiden takana on paljon tietotaitoa ja kokemusta, kehitystä ja asiantuntemusta.

« Takaisin esittelysivulle

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
AWS
Google
Fiskars
Fazer
Veikkaus
Huhtamaki
Ikea
HOK Elanto
Volvo
Kone
Alko
Bauhaus
Finlayson
Konecranes
McDonalds
Defa
VR
Olympus
Wurth
Nordea
Reima
Siemens
Red Bull
Citycon
KFC
Tamminen
Taco Bell
Remedy
Genelec
Burger King
Pukkila
Luhta
Respecta
OP