Vieraile myyntinäyttelyssä

Shop & Showroomit Helsingissä ja Tampereella

Tule vierailulle Shop & Showroom myymälöihimme keräämään inspiraatiota, löytämään ideoita tai ostamaan tapahtumatunnistamisen verkkokauppatuotteita heti paikanpäältä mukaasi.

Myymälät ja myyntinäyttelymme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella aivan keskustan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Meille tullaksesi ei tarvitse sopia aikaa, tule kun sinulle parhaiten sopii.

Asiantunteva myyntitiimimme on aina paikalla aukioloaikojemme puitteissa ja saat paikan päällä neuvoa sekä opastusta tuotteiden valinnassa.

Shop & Showroom

Mainostekstiilit, profiilivaatetus ja muut tapahtumatuotannon promotuotteet

Myyntinäyttelystämme löydät kattavan valikoiman mainostekstiilejä esimerkkipainatuksin, Euroopan laajimman valikoiman varastokaulanauhoja ja tapahtumanimikoinnin tuotteita heti mukaan sekä runsaasti promootioon sopivia tuotteita tilauksesta valmistettavaksi.

Myyntinäyttelyt toimivat kuten mikä tahansa kivijalkamyymälä. Olemme katutasossa, helposti saavutettavissa ja avoinna päivittäin.

Palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaita.

« Takaisin esittelysivulle

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
McDonalds
Fiskars
Fazer
Veikkaus
Huhtamaki
Ikea
HOK Elanto
Volvo
Kone
Alko
Bauhaus
Finlayson
Konecranes
AWS
Defa
VR
Olympus
Wurth
Nordea
Reima
Siemens
Citycon
KFC
Tamminen
Taco Bell
Remedy
Genelec
Burger King
Pukkila
Luhta
Food Market Herkku
Respecta
OP
Google Digital Garage