Visiomme ja konsepti

Toimintamme alkumetreiltä saakka visionamme on ollut luoda uudenlainen lähestymistapa tunnistamistuotteiden ja tapahtumapromootion tilaamiseen. Avoin hinnoittelu jonka perusteet näytämme reilusti suoraan julkaisuissamme, piilokulujen poistaminen ja hinnoittelun yksinkertaistaminen ovat tekoja joissa olemme edelläkävijä.

Asiakkaiden kuunteleminen herkällä korvalla ohjaavat tuotevalikoimaa ja tuotekehitystä. Esimerkiksi todennäköisesti maailman suurin valikoima heti toimitusvalmiita kaulanauhoja omassa varastossamme syntyi tarpeesta antaa asiakkaalle mahdollisuus tehdä valintoja. Sen sijaan että asiakkaalle tarjotaan kaksi vaihtoehtoa, musta ja valkoinen, halusimme tarjota kokonaisen koko-, malli- ja väripaletin. Suuri valikoima on asiakkaan tukena oman tapahtumansa brändin mukaisessa toteutuksessa ilman rajoituksia.

Pinpops Oy

Kaulanauhat kehittyvät jatkuvasti, uutena esimerkiksi RPET-kierrätysmuovista valmistetut mallit

Samalla tavalla muukin tuotevalikoima elää sen mukaan, millaisista tuotteista asiakkaamme ovat kiinnostuneita. Perehdymme tuotteisiin, tuotantotapoihin ja valmistusmentelmiin pinnan alla. Selvitämme miten tuotteen voi hinnoitella selkeästi ja yksinkertaisesti, miten tuotteen tuotantoaikaa voi nopeuttaa ja miten hinnoittelua voidaan tuoda lähemmäs asiakasta.

Kasvu mahdollistaa suurempien volyymien hankinnan, joka puolestaan auttaa meitä kustannustehokkuuden hallinnassa. Sen sijaan että vuosittain lähettäisimme asiakkaillemme kirjeen hinnankorotuspaineista ja prosenttien hinnankorotuksista, voimme ilolla todeta laskevamme hintojamme vuosittain. Kasvun mahdollistaa jatkuvasti laajeneva markkina-alueemme kun avaamme uusia nettisivustoja ja lisäämme toimipisteitä.

Vuonna 2018 Pinpops listattiin Suomen nopeimmin kasvavaksi painoalan yritykseksi painotalojen keskinäistä kasvua vertailevassa Print & Media -lehden talousnumerossa. Samaa kasvua jatkamme edelleen.

Näistä resepteistä syntyy Pinpops Oy:n visio ja suuntaviivat toiminnassamme.

« Takaisin esittelysivulle