Konsepti ja visio

Toimintamme ytimessä ovat asiakkaidemme tapahtumat

Toimintamme alkumetreiltä saakka visionamme on ollut luoda uudenlainen lähestymistapa tunnistamistuotteiden ja tapahtumapromootion tilaamiseen. Avoin hinnoittelu jonka perusteet näytämme reilusti suoraan julkaisuissamme, piilokulujen poistaminen ja hinnoittelun yksinkertaistaminen ovat tekoja joissa olemme edelläkävijä.

Asiakkaiden kuunteleminen herkällä korvalla ohjaavat tuotevalikoimaa ja tuotekehitystä. Esimerkiksi todennäköisesti maailman suurin valikoima heti toimitusvalmiita kaulanauhoja omassa varastossamme syntyi tarpeesta antaa asiakkaalle mahdollisuus tehdä valintoja. Sen sijaan että asiakkaalle tarjotaan kaksi vaihtoehtoa, musta ja valkoinen, halusimme tarjota kokonaisen koko-, malli- ja väripaletin. Suuri valikoima on asiakkaan tukena oman tapahtumansa brändin mukaisessa toteutuksessa ilman rajoituksia.

Pinpops Oy

Kaulanauhat kehittyvät jatkuvasti, uutena esimerkiksi RPET-kierrätysmuovista valmistetut mallit

Samalla tavalla muukin tuotevalikoima elää sen mukaan, millaisista tuotteista asiakkaamme ovat kiinnostuneita. Perehdymme tuotteisiin, tuotantotapoihin ja valmistusmentelmiin pinnan alla. Selvitämme miten tuotteen voi hinnoitella selkeästi ja yksinkertaisesti, miten tuotteen tuotantoaikaa voi nopeuttaa ja miten hinnoittelua voidaan tuoda lähemmäs asiakasta.

Kasvu mahdollistaa suurempien volyymien hankinnan, joka puolestaan auttaa meitä kustannustehokkuuden hallinnassa. Sen sijaan että vuosittain lähettäisimme asiakkaillemme kirjeen hinnankorotuspaineista ja prosenttien hinnankorotuksista, voimme ilolla todeta laskevamme hintojamme vuosittain. Kasvun mahdollistaa jatkuvasti laajeneva markkina-alueemme kun avaamme uusia nettisivustoja ja lisäämme toimipisteitä.

Vuonna 2018 Pinpops listattiin Suomen nopeimmin kasvavaksi painoalan yritykseksi painotalojen keskinäistä kasvua vertailevassa Print & Media -lehden talousnumerossa. Samaa kasvua jatkamme edelleen.

Näistä resepteistä syntyy Pinpops Oy:n visio ja suuntaviivat toiminnassamme.

« Takaisin esittelysivulle

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
McDonalds
Fiskars
Fazer
Veikkaus
Huhtamaki
Ikea
HOK Elanto
Volvo
Kone
Alko
Bauhaus
Finlayson
Konecranes
AWS
Defa
VR
Olympus
Wurth
Nordea
Reima
Siemens
Citycon
KFC
Tamminen
Taco Bell
Remedy
Genelec
Burger King
Pukkila
Luhta
Food Market Herkku
Respecta
OP
Google Digital Garage