Vetoketjukaulanauhat

Hauska mainostuote ja keskustelun herättäjä, vetoketjukaulanauhat valmistetaan aina omassa Pantone® värisävyssäsi

Vetoketjukaulanauha oman yritysilmeen mukaisin värein

Vetoketju KaulanauhaVetoketjuavainnauha on hauska tuoteuutuus jonka saat täysin yksilöllisesti valmistettuna omissa Pantone®-värisävyissä valmistettuna. Vetoketjun vedin valmistetaan muovista logon muotoon niin ikään yrityksen omissa väreissä.

Hauska tuoteuutuus joka takuulla herättää hilpeyttä. Kaulanauha on valmistettu perinteisen vetoketjun mallia mukaillen. Vetimeksi valmistetaan 1-2 värillä varustettu kumilaatta joka voi olla esimerkiksi yrityksesi logo tai slogan. Kumilaattaan tehdään kolmiulotteinen muotti joka mahdollistaa esimerkiksi oman sloganin tai logon vetimessä kohokuvioisena, varsinaisen laatan yläpuolella. Alla olevaan hintaan sisältyy jo noin 20 x 30mm kokoinen laatta, koko voi vaihdella kuten myös mittasuhde. Kysy tarjous myös toisen muotoisesta tai esimerkiksi suuremmasta kumivetimestä.

Vetoketjunauha toimii tapahtumissa keskustelun avaajana ja erinomaisena mainostuotteena. Koska vetoketjukaulanauhassa ei voi olla turvalukkoa, suositellaan tätä tuotetta ainoastaan tilaisuuksiin joissa käyttäjät ovat aikuisia. Vetoketjuavainnauhat valmistetaan aina tilauksesta värjättynä omalla valitsemallasi Pantone® värikartan PMS-sävyllä. Tästä johtuen pienin tilausmäärä on 300 kappaletta ja toimitusaika useimmiten vajaa 3 viikkoa.

Ota yhteyttä myyntiimme tai vieraile myyntinäyttelyssämme ja pääset tutustumaan siihen millainen on vetoketjukaulanauha.

Vetoketjukaulanauhat hinta
Tuote Värit 300 500 1000 2000 3000
8mm vetoketju
Ei turvalukkoa, kangasreuna
Pantone® värjäys
2-värinen vedin
1,47 € 1,09 € 0,88 € 0,84 €
Kysy tarjous
5mm vetoketju
Turvalukko, ei kangasreunaa
1,74 € 1,37 € 1,10 € 1,04 €

Vetoketjukaulanauhan aloituskustannus 80,00 euroa. Saatavana myös lisävärejä nauhaan tai vetimeen. Tuotantoaika noin 3 viikkoa. Hinnat ALV 0%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Papukaijaklipsi Sisältyy hintaan
Avainrengas tai ("J")-metalliklipsi 0,09 €
Mobiililenkki 0,12 €
Yksittäispakkaus tai vähittäispakkaus Pyydä tarjous
Pikatoimitus alle 3 viikossa +50%

*Vetoketjunauhan kangasosan ja muoviosan väri voi olla keskenään erilainen

Aloituskustannus / painatuskustannus
Muottikulu ja Pantone® värjäys 80,00 €
Lisävärit kumilaattaan 50,00 €
Suurempi kumivedin Pyydä tarjous

Sekä nauha että kumivedin valmistetaan Pantone®-sävyn mukaan. Vetimen standardikoko on 30 x 20mm. Vetimen muoto voi olla vapaasti määriteltävissä.

Tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen vetoketjuavainnauhasta, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020 - 740 1450 tai sähköpostitse. Toimita logoaineistosi PDF-tiedostona vektorimuodossa. Vedostamme tilaukset arkipäivän kuluessa.