Eduskuntavaalit 2019 - kampanjatuotteet

Olemme koostaneet tälle sivulle eri tuotteita joita yleisimmin käytetään vaalikampanjoinnissa. Pystymme painamaan ja yksilöimään näitä tuotteita nopeallakin aikataululla, joidenkin tuotteiden kohdalla jopa vain muutamassa päivässä jolloin ne soveltuvat myös ehdokasnumeron painamiseen.

Kampanjanapit eli rintanapit

Saatavilla kymmenissä eri halkaisijoissa ja erilaisilla viimeistelyillä, kampanjanappi eli rintanappi on ehdottomasti suosituin promootiotuote vaalien alla. Rintanappeihin voidaan painaa esimerkiksi ehdokkaan kuva, nettisivun osoite josta saa lisää tietoa ehdokkaan pyrkimyksistä ja lyhyellä toimitusajalla myös ehdokasnumerot viimeiseen ponnistukseen.


Pehmoheijastimet täysvärikuvalla

CE-hyväksytyt pehmoheijastimet omalla painatuksella ovat mainosarvoltaan eniten arvostettu jakotuote. Heijastinta ei käytetä ainoastaan vaalien alla, se jää käyttöön useimmiten myös tulevaisuuteen. Pehmoheijastimet saat meiltä alkaen vain muutaman päivän tuotantoajalla, EN-standardin täyttävänä ja CE-hyväksyttyinä. Kun jaat tietoa, jaa turvallisuutta.


Huomioliivit ja takit

Meiltä saat silkkipainetut huomioliivit kymmenissä eri väreissä ja malleissa, joita olet jo aikaisempinakin vaalivuosina nähnyt ympäri Suomen turuilla ja toreilla. Painamme huomioliivit nopeasti, pienemmissä erissä jopa muutaman päivän kuluessa vinyylisiirtokuvalla. Valikoimassa on myös heijastimettomat huomioliivit joissa on valtavasti tilaa ehdokkaan nimelle tai puoluelogolle.


Kangaskassit ja non-woven kassit

Silkkipainetut kangaskassit ja ekokassit nimellä, sloganilla tai puoluetunnuksella onnistuvat nopeasti. Valikoimassa no kymmeniä eri malleja eri budjeteille, edullisimmasta puuvillakassista aina korkealuokkaiseen Reilun Kaupan sertifioituun ekokassiin.
Meiltä löytyy myös varastoväreissä non-woven kuitukangaskassit painettuna.


Roll-Up mainokset, Rantaliput, Pop-Up teltat ja Messuseinäkkeet

Suurempaa näkyvyyttä hakevalle meiltä löydät Roll-Up mainostelineet jotka ovat nopeita ja vaivattomia koota. Ulkokäyttöön valikoimassamme on Rantaliput ja mainosliput, jotka saat myös järeämmillä myrskysäätä kestävillä jaloilla.
Kankaiset valokuvausseinäkkeet ovat helppoja koota. Toimitamme myös Pop-Up telttoja painatuksellasi noin 1-2 viikossa.


Tuubihuivit vai kaulahuivit painettuna?

Kampanjatiimin yhtenäistä ilmettä luomaan sopivat tuubihuivit eli putkihuivit vaikkapa ehdokkaan nimellä koristeltuna. Aidot tilauksesta kudottavat polyakryyliset kudotut kaulahuivit saat alkaen 25 kappaleen erissä, täysin omalla mallilla ja väreillä hapsuja myöden.


Pipot sekä Lippikset brodeerattuna

Kampanjatiimin yhtenäistä ilmettä korostaa Pipot sekä Lippikset brodeerauksella. Pipoihin saat myös kangasmerkit joita valmistetaan minimierässään 100 kappaletta. Merkit voidaan varustaa lämpöprässättävällä liimalla jolloin mahdollisesti yli jääviä merkkejä voi itse kiinnittää esimerkiksi silitysraudalla muihin vaatteisiin, reppuihin, laukkuihin...


Mainoskyniä, Flyereitä, postikortteja...

Valikoimasta löytyvät myös perinteiset Mainoskynät ehdokkaan nimellä, jos uskot että viestisi kulkee parhaiten kädestä pitäen. Painamme myös flyerit, mainoslehtiset, postikortit, julisteet ja suurkuvabannerit saman katon alla Helsingissä. Jos siis kaipaat perinteisempää painotuotetta, uskalla kysyä rohkeasti!


Vahvasti promootiossa mukana

Pinpops Oy on Helsingissä toimiva promootiotuotteiden painotalo. Meidät listattiin vuonna 2017 suurimman liikevaihdon kasvun tehneeksi Painotaloksi Suomessa (Print&Media, 11/2018). Jatkamme saman suuntaista kasvua myös tänä vuonna.
Kun tilaat promootiotuotteet ja kampanjatuotteesi meiltä, voit olla varma että pysymme aikataulussa ja tiedämme mitä teemme. Meillä tuotteet tunnetaan aidosti, sisältä ja ulkoa.
Ota yhteyttä promootiotuotteiden ammattilaisiin, kun haluat olla oman paikkakuntasi äänikuningatar tai äänikuningas!