Jätä tarjouspyyntö tuotteista

Käytä alla olevaa lomaketta jättääksesi tarjouspyynnön tuotteistamme. Vastaamme arkisin tavallisimmin melko nopeasti. Huomioithan että myymme yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tämän vuoksi kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin.

Täytä tuotteen tiedot tähän

Kyllä, painatus tuotteisiin
Ei tarvita


Ei ole
Kyllä

Painoaineiston voi lähettää meille esimerkiksi Wetransfer-sivumme kautta (aukeaa uuteen ikkunaan) joka soveltuu hyvin myös suurempien tiedostojen lähetykseen.


HUOM! Tärkeää tietoa toimitusajoista

Kun tilaat painotuotteita, saat tarjouksen tai tilausvahvistuksen jossa mainitaan normaali tuotantoaika. Mikäli tarvitset tilauksesi toimitettuna tiettyyn määräpäivään mennessä, kerro tuo ajankohta jo tarjouspyyntöä tai tilaustasi jättäessäsi. Tilauksen siirryttyä tuotantoon tuotantoaikataulua ei voi muuttaa ilman lisäkustannuksia. Pikatoimitukset hinnoitellaan haluamasi tuotantoaikataulun mukaan.

Hinnat ja tarjouspyynnöt

Huomaathan että useimpien tuotteidemme hinnat ovat jo valmiiksi esillä nettisivuillamme. Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Jos tarvitset erikoisempia yksilöintejä, aikataulusi on poikkeuksellisen nopea tai kappalemäärä on suurempi kuin hinnastossa, jätä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.

Mainostekstiilien hinnat ja saatavuus netissä

Menemällä minkä tahansa mainostekstiilin tuotesivulle, näet värivalikon jossa listataan saatavilla olevat värit. Klikkaamalla värivalikossa haluamaasi väriä hinnasto ja saatavuus latautuu sivun alaosaan. Hinnat sisältävät valmiiksi brodeerauksen tai painatuksen. Näet myös tuotteen reaaliaikaisen saatavuuden hinnaston alapuolella.