Summit Class tunnisteet

Korkean tason tapaamisiin tarkoitetut tunnistamistuotteet valmistetaan kiinnittämällä erityishuomiota tunnisteiden salassapitoon

Summit Class korkean tason tunnisteet

Summit Class tuotteet ovat korkean tason tapahtumiin ja tapaamisiin tarkoitettuja tunnistamistuotteita, joilla varmistetaan sekä kulkuoikeuksia että turvallisuutta. Tuotteiden valikoima on laaja ja yksilöllinen, tapahtumakohtaisesti toteutettu ja erityisellä tarkkuudella valmistettu.

Aikaisemmin olemme valmistaneet tunnisteiksi esimerkiksi metallista valettuja emaloituja pinssejä erityiskiinnikkeillä, PVC-muovista puristettuja ja muotoon leikattuja kulkulupia erityisillä turvaominaisuuksilla ja nimikylttejä niin ikään tavallisesta poikkeavilla turvallisuusominaisuuksilla.

Toteutuksen suunnittelua, aikataulua ja hintatietoja varten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro olevasi kiinnostunut Summit Class tunnistamistuotteista.

Alla on muutamia esimerkkejä toteutustavoista. Voit tehdä tarjouspyynnön sähköpostitse tai salatun tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Metalliset pinssit tunnisteena

Valamalla tai stanssaamalla valmistettu aito metallinen pinssi on erinomainen tunniste. Se on huomaamaton myös korkeimman tason tapaamisissa ja erittäin hankala väärentää lyhyellä aikajänteellä. Metallisen pinssin toteutuksessa voidaan käyttää kovaemalointia ja kiinnikkeenä vahvaa magneettikiinnitystä vaatteisiin.

Tapahtumapassit vinyylitaskuina

Suuremmissa tapahtumissa suositaan vinyylitaskuja ja niihin painettuja osallistujapasseja. Pystymme toteuttamaan myös täysin tapahtumakohtaisen, omaan muotoon valmistetun nimikylttitaskun esimerkiksi usealla taskulla. Myös sisäkorttien painatukseen voi yhdistää turvaominaisuuksia.

PVC-muoviset tunnisteet

Kokonaan muoville painettava tapahtumapassi on niin ikään hankala väärentää, sillä painatus tehdään monivaiheisena muovikerrosten sisään jo ennen kuin muovi saa lopullisen muotonsa. Materiaali vastaa useimpia pankki- ja kanta-asiakaskortteja. Koko ja muoto on valittavissa.

Puu, metalli ja akryyli

Tapahtumapassi voidaan toteuttaa myös huomattavasti mielikuvituksellisemmin erikoismateriaaleilla, erityisillä painomenetelmillä ja ominaisuuksilla joita ei vielä yleisesti käytetä. Ota yhteyttä ja kerro millaisesta määrästä olet kiinnostunut.