Webkameran yksityisyyssuoja

Tietokoneen, tabletin tai kännykän kameran peittämiseen tarkoitettu tarran tavoin toimiva yksityisyyssuoja eli webkameran blokkeri

Tuoteuutuus! Webkameran yksityisyyssuojus erinomainen mainostuote jaettavaksi - saatavilla myös avattava kameran suojaluukku painettuna

Webkameran yksityisyyssuoja painettuna

Olet varmasti kuullut viime aikoina uutisista miten tietokoneen webkamera voidaan kaapata etänä ja kameran kautta katsella vaikkapa kotiisi. Webkameran suoja on fyysinen, konkreettinen este joka pysäyttää hakkerit ja luvattomat tirkistelijät. Webkameran yksityisyyssuoja liimataan tarran tavoin suoraan esimerkiksi kannettavan tietokoneen webkameran päälle jolloin kamerasta ei näy mitään.

Kameran suojus eli webcam blocker painetaan omalla logollasi ja se toimitetaan kiinnitettynä painettuun taustakorttiin samalla tavalla kuin kännykän mobiilipyyhe Sticky Cleaner.

Webkameran suojassa on nelivärinen painatus ja taustakortti painetaan aina niin ikään nelivärisellä painatuksella, värimäärä ei vaikuta hintaan. Tuote toimitetaan yksittäispakattuna OPP-pusseihin (sellofaanipussi). Viestisi voi siis olla webkameran suojaa laajempi, koska käytettävissäsi on taustakortin kokoinen painatusalue mainokselle tai viestille.

Kameransuojatarroja on oletusarvoisesti yksi per taustakortti, voit itse määrittää tarran kiinnityskohdan taustakortilla. Kortille voidaan lisätä myös useampia suojatarroja, katso hinnastosta lisätarrojen vaikutus kokonaishintaan. Muoto voi olla myös täysin yksilöllinen mutta kirkkaalla linssitarralla varustettuna teräviä kulmia ei pysty toteuttamaan.

Hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin.

Webkameran yksityisyyssuoja - Hinnat
Malli Painatus Muoto ja koko 100 300 500 1000 2000+
Suojatarra linssillä Täysvärinen 10x13mm tai Ø13mm 0,54 € 0,51 € 0,48 € 0,46 € Kysy tarjous
20x15mm 0,57 € 0,53 € 0,49 € 0,47 €

Täysväripainettu taustakortti ja yksittäispakkaus sisältyy hintaan. Tuotantoaika noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Pikatoimitus noin viikossa +50%
Muuttuva painatus 0,50 €

Aloituskustannus / painatuskustannus
Täysväripainatuksen aloituskulu 19,00 €
38,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% listahinnasta

Aineisto-ohjeen lataus
Aineisto-ohje webkameran suojatarralle