Retro lumikelkka logolla

Omalla kuosilla painettu tyylikäs retrolumikelkka. Tästä vauhtihirmusta ei muotoa ja virtaviivaisuutta puutu!

Lumikelkka omalla istuinkuosilla (lapsi-ihmisille)

Vauhdikas retrohenkinen lumikelkka jonka muotoilu hivelee ainakin keski-ikäisen ja sitä vanhemman silmää. Nuoret menkööt leijulautoineen, tämä menneiden vuosikymmenten vauhtihirmu ei jätä ketään kylmäksi. Suositellaan lapsille tai kevyemmille lapsenmielisille aikuisille.

Pehmustamaton penkki tarjoaa tuntumaa jokaiseen muhkuraan ja möykkyyn jonka alamäessä voit kohdata. Metallivahvikkeiset jalakset puolestaan huolehtivat nopeudesta. Etuhaarukassa on näppärä tukirauta johon voit kiinnittää vauhtinarun josta puristaa kun nopeus yltyy liian kovaksi. Tippaakaan se ei hidasta menoa mutta on sentään jotain mistä pitää kiinni.

Kelkan runko on saksalaisvalmisteinen joten päästömittauksiin kannattaa suhtautua varauksella. Sublimaatiopainettu täysvärinen istuinkangas tarjoaa hyvän alustan paitsi mainokselle, myös takamukselle. Kankaan alla on puinen istuinsäleikkö.

Lumikelkkoja valmistetaan Suomessa talvikaudella kunnes viimeiset lumetkin ovat sulaneet eli arviolta juhannuksen tienoille saakka. Valmistus jatkuu jälleen syksyllä ensilumen koittaessa.

Hinnat ovat ALV 0%.

Retrohenkinen Lumikelkka - Hinnasto
Malli Painatus Istuinkangas 1 2 3 5
Retrohenkinen
Lumikelkka
CMYK
Täysvärinen
Noin 30x45cm 97,00 € 87,00 € 77,00 € 69,00 €

Toimitus valmiiksi koottuna. Tuotantoaika noin 2 viikkoa. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Pikatoimitus alle viikossa +50%

FSC, TÜV ja FCBA

Lumikelkkojen toimittajallamme on FSC sertifikaatti puun alkuperästä. Tuoteturvallisuuden osalta tuotteilla on myös TÜV ja FCBA sertifikaatit.

Aloituskustannus / painatuskustannus
Sublimaatiopainatuksen aloituskulu 19,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% listahinnasta

Aineisto-ohjeen lataus