Magneetit painettuna

Magneettien tilaaminen painatuksella on helppoa, hintalaskuri kertoo kokonaishinnan tilauksellesi

Jääkaappimagneetit painatuksella

Jääkaappimagneetit painetaan laadukkaalle magneettimatolle jonka pintaan tehdään UV-painatus. CMYK-neliväripainatus suojataan kirkkaalla polyuretaanilinssillä joka sekä suojaa painatusta että korostaa sitä. Linssipinsseistä ja linssitarroista tuttu polyuretaanilinssi näyttää läpinäkyvältä kuplalta. Jääkaappimagneetit toimitetaan lähes mihin tahansa muotoon leikattuna valmiina arkkeina joista irrotat magneetit helposti. Yleisimmin muoto on neliö, pyöreä tai suorakaide mutta myös täysin omaan muotoon leikkaaminen onnistuu. Teräviä kulmia ei voi olla jotta linssimateriaali saadaan valettua magneetin pintaan oikein.

Jääkaappimagneetit painettunaLinssitarrat jotka tunnetaan myös nimellä "kuplatarra", painetaan ensin perinteiselle tarramateriaalille. Tarra on yleisimmin valkoinen vinyylitarra joka on kiiltävää materiaalia. Optiona on myös metallinhohtotarra kulta ja hopea jotka tuovat aivan uutta ulottuvuutta linssitarroihin. Läpinäkyvä tarramateriaalikin onnistuu mutta liimapinta näkyy tarran läpi eikä se ole kaikilla pinnoilla välttämättä kovin siisti.

Linssitarrojen pintaan valetaan painatuksen ja muotoon leikkauksen jälkeen kirkas polyuretaanilinssi. Aiempina vuosina linssitarrat valmistettiin epoksilinssillä mutta epoksin ominaisuus on kellastua ajan kuluessa. Polyuretaanilinssi jota käytämme ei kellastu eikä kolhiinnu.

Minimitilaus sekä magneeteissa että linssitarroissa on sata kappaletta. Normaali tuotantoaika riippuu tilausmäärästäsi ja on keskimäärin noin 1-2 viikkoa. Vedostamme tilauksesi ennen tuotantoon etenemistä sähköisesti ja toimitusaika lasketaan alkavaksi vasta vedoksen hyväksyttyäsi.

Alla olevat hinnat ovat kappalehintoja (ALV 0%).

Jääkaappimagneetin hintalaskuri

Hinta sisältää täysväripainatuksen magneettimateriaalille ja kirkkaan polyuretaanilinssin materiaalin pinnalle suojaamaan sekä korostamaan painatusta. Toimitetaan bulkkipakattuna isoina arkkeina. Saatavilla myös yksittäispakkaus tai vähittäismyyntipakkaukset, kysy tarjous erikseen jos tarvitset pakkausta. Hinnat ovat per aineisto / design.

mm
X
mm
0,00
€ (alv 0%)
0,00
€ (alv 24%)
 

Ilmainen toimitus

Kun haluat tehdä tilauksen, lähetä painoaineistosi sekä toimitus ja laskutusosoite meille sähköpostitse. Toimitus on maksuton Postitse toimitettuna pakettina.