Nimikylttirintanapit eli nimikoidut rintanapit

Hauska suurikokoinen valmiiksi osallistujalistasi mukaan painettu nimirintanappi kaksiosaisella magneettikiinnityksellä
- ei jätä jälkiä paitaan -

Löydät Nimikylttirintanapit kattavammin uudelta Pinssien ja Rintanappien sivustoltamme osoitteessa www.pinssi.fi

Hauska ja silmiin pistävä jättikokoinen nimirintanappi

Pinpops tekee tilaisuudestasi entistä ikimuistoisemman näillä hauskoilla, valmiiksi nimikoiduilla nimirintanapeilla joihin painetaan tapahtumasi osallistujien nimet jo valmistuksen yhteydessä. Taustapuolella voi olla kiinnitysvaihtoehtona magneettikiinnitys jotta upeakaan illallispuku ei vaurioidu neulasta.

Nimirintanapit ja nimikylttinapitJokainen tilaisuus on hyvä muistaa ja jokainen muisto on hyvä tilaisuus näkyä. Nimirintanappi on valtaisan 10cm halkaisijansa ja upean, värikylläisen painatuksen ansiosta takuulla ikimuistoinen tapa nimetä tapahtumassa tai tilaisuudessa osanottajat. Saatavilla on myös pienempi 76mm nimirintanappi. Suorakaiteen muotoisena saatavilla on 70 x 25mm nimikylttirintanappi. Me tarvitsemme vain yhden rintanapin ulkoasun ja oman nimilistasi esimerkiksi Excel-tiedostona. Voimme myös suunnitella juuri yrityksesi tai tilaisuutesi näköisen nimikylttinapin jolloin sinulle jää vain nimilistan kokoaminen.

Minimierä on 10 kappaletta ja suurimman päätät sinä. Pääosa tilauksistamme on muutamia satoja nimirintanappeja, yksilöitynä ja nimikoituna valmiiksi tapahtumaasi vailla. Rintanapit voidaan toimittaa yksittäispakattuna pienissä rapisevissa lahjapusseissa ja ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita. Nimikylttinapit voidaan myös kiinnittää esimerkiksi kutsukorttiin tai niiden taustaan voidaan lisätä painettu tarra viestiksi saajalle.

Pyydä tarjous tai soita myyntiimme numerossa 020-740 1450 jo tänään! Nopeimmillaan nimikoidut rintanapit valmistuvat huomiseksi, mutta säästät merkittävästi olemalla hyvissä ajoin liikkeellä. Nimirintanapit ovat yllättävän edullisia, jätä tarjouspyyntö!

Vaihda magneettikiinnitykseen

Nimirintanapit saat myös vaihtoehtoisilla kiinnikkeillä, kuten kaksiosainen nimikylttimagneetti tai pyöreä nappimagneetti. Vastakappale asetetaan paidan sisäpuolelle jolloin vaatteita ei tarvitse rikkoa neulalla.

Nimirintanappi folioituEfektit käyttöön

Nimirintanappeihin saa myös erikoisempia jälkikäsittelyjä, kuten Soft Touch laminointi, hologrammilaminointi, foliointi kultaisena tai hopeisena (kuvassa). Jälkikäsittelyllä voidaan tehostaa myös nimikointien osuutta nimikylttirintanapeissa.

Nimikylttirintanappien hinnasto
Malli Värit 10 25 50 100 200 300 400+
Ø 100 mm CMYK Supersuosittu Nimikylttirintanappi valmistuu
muutamassa työpäivässä, jätä tarjouspyyntö
Ø 76 mm
70 x 25mm
Minimitilaus vain 10 kappaletta. Normaali toimitusaika noin viikko, pikana 2-4 työpäivää. Yllättävän edullinen, pyydä tarjous!
Lisäpalvelut vain nimirintanapeille
Aakkostus 0,20 €
Yksittäispakkaus 0,20 €
Matta- tai kiiltäväpintainen Maksuton
Pehmeä Soft touch laminointi**
Rintanappi on ultrapehmeä koskettaa
+ 0,20 € / kpl
Metallinhohtoiset painovärit + 1,50 € / kpl

Toimitusaika on noin viikko vedostuksesta. **Efektien minimitilaus 100 kappaletta.

Muut kustannukset
4-väripainatuksen aloituskulu 0,00 €
Pakkaus pienempiin eriin Kysy tarjous
Postitus useaan osoitteeseen Kysy tarjous

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% listahinnasta

Aineisto-ohjeet
Nimirintanappien aineisto-ohje

 

Suorapostitus ja postituspalvelutPostituspalvelut

Halutessasi voit tilata rintanapit valmiiksi jaoteltuina useampaan erään jotka voimme suorapostittaa eri toimipisteidesi kesken. Pyydä tarjous, liitä mukaan tilausmäärä ja toimipisteiden määrä.