Tapahtumatunnistamisen moniosaaja

Olemme Suomen monipuolisin tapahtumatunnistamisen tuotteiden valmistaja

Pinpops painaa monia eri materiaaleja paperista muoviin, tarrasta kankaaseen ja kaulanauhoihin. Pinpops on ainoa kotimainen kaulanauhapaino. Olemme myös Suomen nopeimmin kasvava painoalan yritys (Print&Media 11/2018). Tuotteitamme on saatavilla myös useiden jälleenmyyjien kautta eri puolilla Suomea.

Kaulanauhojen lisäksi painamme erilaisia nimikointituotteita ja tunnisteita kuten konferenssipasseja, pääsylippuja, kankaisia, muovisia ja paperisia rannekkeita sekä nimikylttejä.

Tekstiilipainomme painaa kangaskassit, huomioliivit ja brodeeratut lippikset. Sublimaatiopainetut tuubihuivit, hiirimatot ja mikrokuituliinat painetaan myös omassa tuotannossamme Helsingissä. Oma maahantuonti varmistaa edullisen hinnan ja nopeat toimitukset.

Olipa tarpeesi pieni tai suuri, me olemme oikea kumppani toimittamaan painetut tapahtumatuotteesi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ilman välikäsiä. Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita suurista pörssiyhtiöistä julkishallintoon, kuntiin ja oppilaitoksiin, pk-yrityksiin ja yhdistyksiin.


Kaulanauhojen painatus kotimaassa

Kaulanauhojen painatus Suomessa

Meiltä saat loistavilla väreillä varustetut täysväripainetut kaulanauhat alkaen vain muutaman päivän tuotantoajalla. Pinpops Oy on ainoa suomalainen kaulanauhapaino.

Sublimaatiopainatuksessa painettava värimäärä ei vaikuta hintaan, joten hinnoittelu on todella selkeää. Voit katsoa painettujen kaulanauhojen hinnat täältä.

Kaikki painetut kaulanauhat valmistetaan painomenetelmästä riippumatta pitkinä satojen metrien rullina. Kaulanauhat ja avainnauhat painetaan ensin jonka jälkeen painettu nauhamateriaali leikataan määrämittaiseksi ja siihen ommellaan asiakkaan tilauksen mukaiset klipsit ja kiinnikkeet.

Meillä on omassa varastossamme kaikki tarvittava sinunkin kaulanauhojen valmistukseen, painamattomista nauhamateriaaleista kymmeniin erilaisiin klipsi- ja kiinnikevaihtoehtoihin.

Suomen ensimmäinen ROQ painokone

Tuotannossamme on alan terävintä huippua oleva ROQ silkkipainokone. Portugalissa valmistettu jykevä silkkipainokone varmistaa korkealaatuisen painojäljen kerta toisensa jälkeen.

Mainostekstiilien osalta pystymme tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat oman maahantuonnin ansiosta. Valikoima on laaja, mainostekstiileissä meillä on tarjolla lähes sadan eri valmistajan ja tuotemerkin koko tuotevalikoima.

Cappien ja lippisten brodeerauksessa luotamme Amayan ja Tajiman brodeerauskoneisiin, jotka kykenevät toimimaan paitsi yksilöllisesti, myös sarjassa suuremmissa tuotantoerissä.

Tutustu laajemmin mainostekstiilien valikoimaan tekstiileille omistetulla sivustollamme osoitteessa www.logovaate.fi. Näet nettisivuiltamme tosiaikaisen tuotteiden saatavuuden lisäksi myös hinnat joihin sisältyy valmiiksi painatus.

Silkkipainokone mainostekstiilit silkkipainetut mainosvaatteet painatus

Luota tilauksesi osaaviin käsiin

Meillä asioit suoraan valmistajan kanssa

 • - Nimikyltit ja nimikointituotteet omasta painotuotannosta
 • - Kokemus painamisesta erikoismateriaaleille huippuluokkaa
 • - Olemme ammattilaisia painamisen, designin ja brändin hallinnassa
 • - Oma 1000m2 tuotanto- ja varasto Helsingissä
 • - 200m2 Showroom ja myymälä varastotuotteille
 • - Toimitukset pääkaupunkiseudulla saman päivän aikana
 • - Toimitukset Suomeen ja koko eurooppaan seuraavaksi päiväksi
 • - Suomen laajin valikoima tunnistamistuotteita
 • - Pohjoismaiden suurin varastovalikoima toimitusvalmiita kaulanauhoja
 • - Loistava asiakaspalvelu joka tuntee valmistusmenetelmät
 • - Uusinta teknologiaa käyttävä painotuotanto
 • - Nopein, nyt ja tulevaisuudessa
 • - Palvelemme myös jälleenmyyjiä, jos kiinnostuit, ota yhteyttä