PET-Kaulanauha painatuksella

Kierrätetystä PET-muovista valmistetut kaulanauhat omalla täysvärisellä painatuksella

PET-Kaulanauhat logolla painettuna

Ekologisempi PET-muovista (Polyetyleenitereftalaatti) valmistettu polyesterikaulanauha on muuten samanlainen tuntumaltaan kuin tavallinen sublimaatiopainettu täysvärinen kaulanauha mutta sen ominaisuutena on kiiltävämpi pinta. Kierrätetyistä PET-muoveista, useimmiten PET-muovipulloista valmistettu muovipelletti muunnetaan lankamuotoon josta kudotaan sublimaatiopainatukseen kaulanauhamateriaali.

Materiaalin kiiltelevä ulkonäkö on tuotteen ominaisuus, ei virhe. Huomioi kiiltävämpi nauhamateriaali jos tilaat PET-kaulanauhoja.

Kaulanauhaan voidaan painaa kierrätyksestä kertova PET-symboli haluamallasi tavalla ja värillä kertomaan kaulanauhan olevan kierrätysmateriaalista valmistettu. Jos et pysty itse lisäämään symbolia nauhaan, voimme lisätä sen vedostusvaiheessa.

Kierrätysmuovinen PET-avainnauha painetaan aina täysvärisenä, värimäärä ei vaikuta avainnauhojen painatuksen hintaan. Normaali tuotantoaika PET-avainnauhoille on hieman pidempi kuin tavalliselle sublimaatiopainetulle kaulanauhalle, yleensä runsaan kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Pikatoimitusvaihtoehtoja on saatavilla lisähintaan, katso lisäpalvelut hinnaston alapuolelta.

Vakiona alla oleviin hintoihin sisältyy papukaijaklipsi ja turvalukko.

Hintoihin lisätään Arvonlisävero 24%.

Uutuustuote! Valitse PET-nauha nyt samaan hintaan kuin tavallinen sublimaatiokaulanauha - saatavilla vain 20mm leveydellä

Kierrätetty PET-muovinen kaulanauha
Nauhan leveys Painatus 100 200 300 500 1000 Kuva
20 mm
Litteä kaulanauha
Täysvärinen
Sublimaatiopainatus
1,97 €
2,27
1,62 €
1,82
1,26 €
1,46
1,04 €
1,24
0,75 €
0,95

Normaali tuotantoaika on runsas 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Aloituskustannus 55,00 euroa. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Papukaijaklipsi ja turvalukko Sisältyy hintaan
Pikalukko kaulanauhaan 0,48 €
Avainrengas tai ("J")-metalliklipsi 0,09 €
Hummeriklipsi, bulldog-klipsi 0,10 €
Mobiililenkki 0,12 €
Pikatoimitus 7-9 päivässä +30%
Pikatoimitus alle viikossa Ei vielä
saatavilla

Aloituskustannus / painatuskustannus
Täysväripainatuksen aloituskulu 55,00 €

Tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen PET-muovisista kaulanauhoista tai avainnauhoista, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020-740 1450 tai sähköpostitse. Toimita painoaineisto PDF-tiedostona vektorimuodossa. Vedostamme tilaukset arkipäivän kuluessa.

Kiinnikevaihtoehdot

Oheisessa listassa on esitetty yleisimmät klipsit ja kiinnikkeet kaulanauhoille. Kaulanauhojen hintoihin sisältyy vakiona papukaijaklipsi ja turvalukko. Vieritä hiiri kuvien päälle.