Impact nimineulat

Alumiinista valmistettu nimineula helposti vaihdettavalla nimikointiliuskalla ja painatusta korostavalla polyuretaanilinssillä

Uusi painomenetelmä, ilmainen kirkas linssikupu ja ilmainen magneettikiinnitys

Nimikoitava Impact nimineula - päivitetty malli

Impact Nimineulat ja nimikyltitImpact nimineulat on varustettu kätevällä tekstiuralla johon voit tulostaa itse nimikoinnin tai tehdä nimet esimerkiksi käyttäen Dymo® tarratulostinta. Impact nimikyltteihin on saatavilla laserkaiverrettu tai painettu logo.

Impact nimineulassa on kätevä nimikointiura johon voit asettaa nimen joko paperisena tai tarrakirjoittimella. Nimikylttiä on saatavilla kahta eri korkeutta joista korkeammassa on suurempi pinta-ala logomerkintään. Nimikointiuran korkeus on molemmissa kylteissä sama. Vakiona nimineula toimitetaan joko kaksiosaisella nimikylttimagneetilla tai neulakiinnityksellä.

Uusi päivitetty malli: Halvempi hinta, ilmainen kirkas polyuretaanilinssi, magneettikiinnitys ja säilytysrasia lisämaksutta! Täysväripainatus sisältyy hintaan

Impact nimineulat yksilöidään omalla logollasi tai graafisen ilmeen mukaisesti joko täysväripainatuksella (CMYK + valkoinen) tai laserkaiverruksella. Laserkaiverruksen väri on aina vaalean harmaa alumiinin oma väri. Täysväripainatuksella logoyksilöityyn Impact nimineulaan valetaan lisäksi kirkas polyuretaanilinssi (epoksilinssi) joka suojaa ja korostaa painatusta.

Impact nimikoitava nimikyltti nimineulaKiinnikkeeksi voit valita kaksiosaisen magneettikiinnityksen jossa vastakappale tulee paidan sisäpuolelle eikä vaatteita tarvitse rikkoa neulalla. Voit myös valita perinteisen neulakiinnityksen tai neulaklipsin taskuun kiinnitystä varten.

Nimiyksilöintiä varten voit tilata valmiiksi perforoituja nimikointiarkkeja joissa on sopivan kokoiset nimiliuskat jotka käyvät Impact nimikyltteihin. Voit tulostaa nimet millä tahansa tulostimella suoraan valmiille arkeille ja irrottaa valmiiksi rei'itetyt paperiliuskat nimineuloihin.

Impact nimineulaan voi myös tulostaa nimikoinnit kätevästi Dymo® tarrakirjoittimella joita on saatavilla meiltä.

Impact nimikyltit - Hinnasto
Malli Logomerkintä 10 25 50 100 250 500
70 x 25 mm
Nimikointiura
CMYK + Valkoinen 14,70 € 9,80 € 8,20 € 7,50 € 6,80 € 6,30 €
Laserkaiverrus 17,70 € 11,80 € 9,70 € 8,50 € 7,80 € 7,30 €
 
65 x 30 mm
Nimikointiura
CMYK + Valkoinen 14,70 € 9,80 € 8,20 € 7,50 € 6,80 € 6,30 €
Laser 17,70 € 11,80 € 9,70 € 8,50 € 7,80 € 7,30 €

Yllä mainittu hinta sisältää vakiona neulakiinnityksen. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Neulakiinnitys tai nimikylttimagneetti 0,00 €
Minimagneetti tai neulaklipsi 0,80 €
Kielilipputarrat 10 x 7mm (10kpl/liuska) 4,75 €
Dymo® Labelmanager 160P 59,00 €
Dymo® Labelmanager 120P 39,00 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Pikatoimitus jopa 1 päivässä*.

Aloituskustannus / painatuskustannus
Laserkaiverruksen aloituskulu 40,00 €
Täysväripainatuksen aloituskulu 40,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% listahinnasta

Painoaineiston ohjeet
Linssipainatuksen aineisto-ohje
Laserkaiverruksen aineisto-ohje
Kiinnikevaihtoehdot

Oheisesta listasta näet yleisimmät kiinnikkeet nimikylteille. Lisäksi saatavilla on kaulanauhat ilman painatusta tai painetut kaulanauhat.

Neulakiinnike
Magneetti
Taskuklipsi+neula
Minimagneetti
NimineularasiaNimineulan säilytysrasia ilmaiseksi

Toimitamme Impact nimineulat metallisessa rasiassa jossa nimineulasi säilyy erinomaisessa kunnossa silloin kun se ei ole käytössä. Rasioissa on päällä ikkuna jolloin oikean henkilön löytäminen on vaivatonta kun tilaat suuremman erän.

Dymo tarratulostinTarrakirjoitin nimikointiin

Dymo tarrakirjoittimella teet siistit nimiliuskat vaivattomasti Impact nimineuloihin. Saatavilla valkoinen tarra mustalla tekstillä ja musta tarra valkoisella tekstillä. Tarratulostin on paristokäyttöinen, verkkovirta-adapteri saatavilla erikseen. Dymo® 120P hintaan 39,00 € tai 160P hintaan 59,00 € aloituspakkauksena.