Elements nimineulat

Elements nimineulan tunnistaa yrityksesi logoa korostavasta metallisesta tai silikonista valetusta sinetistä

Haluatko värejä nimineuloihin? Tutustu Crown-nimineuloihin linssillä ja viikon toimitusajalla, tai Impact-nimikyltteihin nimikointiuralla

Kokoa näköisesi Elements nimineula

Elements Nimikyltit ja nimineulatElements nimineulan tunnistaa metallisesta sinetistä joka kiertää neulan yli ja on suunniteltu korostamaan yrityksesi logoa. Elements nimikyltit ovat saatavilla useissa näyttävissä väreissä, kuten myös niihin kiinnitettävät alumiiniset sinetit. Nimikyltit toimitetaan valmiiksi koottuna käyttövalmiina.

Elements nimineuloihin kaiverretaan nimen lisäksi yrityksesi logo. Logo voidaan myös painaa tai toteuttaa esimerkiksi epoksilinssillä. Epoksilinssiä käytettäessä metallista sinettiä ei yleensä voida kiinnittää nimineulaan ellei epoksi peitä vain osaa nimikyltistä. Kysy erilaisia vaihtoehtoja tarjouspyyntönä.

Saatavilla on useita eri värejä Elements nimineuloja ja sinettejä. Perusvärit ovat hopea, kulta ja mustaksi eloksoitu alumiini. Erikoisvärejä ovat sininen, fuksia, violetti ja punainen. Erikoisvärien osalta värisävy saattaa hieman vaihdella eräkohtaisesti valmistusmenetelmästä eli eloksoidusta alumiinista johtuen.

Elements nimineula irrotettunaNimikyltti valmistetaan aina valmiiksi nimikoituna ja sinetti voidaan kiinnittää kyltin oikealle tai vasemmalle puolelle. Elements on irrotettavissa ja vaihdettavissa tarvittaessa. Kielilipputarrat epoksilinssillä saatavilla erikoispieninä Elements Lipputarroina, koko vain 9 x 5mm.

Kiinnitysvaihtoehtoina on saatavilla perinteinen neulakiinnitys tai hyvin pitävä kaksiosainen nimineulamagneetti. Magneetin vastakappale asetetaan vaatteen sisäpuolelle jolloin ei tarvita tekstiilin lävistämistä neulalla.

Elements nimineulojen valmistusaika on noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Elements nimikyltit
Malli Merkintätapa 10 25 50 100 200
68 x 18 mm
Nimikointi
Sisältää sinetin
Laserkaiverrus 28,80 € 20,98 € 20,47 € 19,88 € 19,58 €
 
68 x 18 mm
Nimikointi
Ilman sinettiä
Laserkaiverrus 27,40 € 18,58 € 18,40 € 18,19 € 17,98 €
Laserkaiverrus + polyuretaanilinssi 28,50 € 19,58 € 19,40 € 19,15 € 18,80 €

Yllä mainittu hinta sisältää yksinkertaisen neulakiinityksen. Epoksilinssillä valetussa nimineulassa ei ole sinettiä, hinta sinetittömästä taulukosta ja epoksilinssin lisä. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Neulakiinnitys 0,00 €
Elements Kieliliput 9 x 5mm 0,80 €

Toimitusaika noin 3-5 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Pikatoimitus jopa 2 viikossa*.

Aloituskustannus / painatuskustannus
Kaiverruksen aloituskulu 40,00 €
Mallikappaleen valmistus* 40,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50%. *Mallin hinta hyvitetään tilauksessa.

Aineisto-ohjeet
Laserkaiverruksen aineisto-ohje
Kiinnikevaihtoehdot

Oheisesta listasta näet yleisimmät kiinnikkeet nimikylteille. Lisäksi saatavilla on kaulanauhat ilman painatusta tai painetut kaulanauhat.

Neulakiinnike
Magneetti
Neulaklipsi
Minimagneetti
Krokotiiliklipsi
Ripustusklipsi
NimineularasiaNimineulan säilytysrasia ilmaiseksi

Toimitamme nimineulat metallisessa rasiassa jossa nimineulasi säilyy erinomaisessa kunnossa silloin kun se ei ole käytössä. Rasioissa on päällä ikkuna jolloin oikean henkilön löytäminen on vaivatonta kun tilaat suuremman erän.

Dymo tarratulostinTarrakirjoitin nimikointiin

Dymo tarrakirjoittimella teet siistit nimiliuskat vaivattomasti myös Elements nimineuloihin. Saatavilla valkoinen tarra mustalla tekstillä, musta tarra valkoisella tekstillä ja kirkas tarra mustalla tekstillä. Tarratulostin on paristokäyttöinen, verkkovirta-adapteri saatavilla erikseen.