Crest Nimineulat

Kuten esikuvansa Crown, Crest nimineula noudattaa samaa tyylikästä muotokieltä mutta painatus on suoraan metallissa ilman kirkasta linssiä. Crest on kevyin nimineula valikoimassamme.
Oheisissa kuvissa vertailussa peilikiiltävä hopea ja mattaharjattu alumiini.

  • Crest alumiininen nimineula logolla
  • Crest alumiininen nimineula logolla
  • Kiiltävä hopea, harjattu alumiini, valkoinen
  • Crest alumiininen nimineula logolla
  • Kiiltävä hopea, harjattu alumiini, valkoinen
  • Crest nimikyltti logolla
  • Crest nimineulat painettuna
  • Kiiltävä hopea, harjattu alumiini, valkoinen
  • Crest nimikyltit painettuna
  • Kotimaiset Nimineulat painatus logolla

Crest nimineula kevyemmällä muotokielellä

Crest on esikuvansa tavoin kauniin yksinkertaisella muotokielellä toteutettu nimineula. Suosittuun Crown nimineulaan verrattuna Crest nimineula eroaa merkittävävimmin keveydessään. Nimineulassa on painatus suoraan metallissa eikä pinnalla ole kirkasta polyuretaanilinssiä (ns. epoksilinssi).

Kauniin viisteensä ansiosta nimineula on viimeistellyn ja siistin näköinen. Noin 1-2 gramman painoinen Crest on valikoimassamme olevista nimineuloista kevein malli, joten se ei takuulla roiku tai riipu rumasti kevyessäkään paidassa kun valitset kiinnikkeesi oikein. Crest nimikyltit painetaan omalla logolla ja halutessasi valmiiksi nimikoituna. Nimikointi ei lisää hintaa.

Nimiyksilöinti, kieliliput sekä vahva nimikylttimagneettikiinnitys lisämaksutta - säilytysrasia ja puhdistusliina eurolla!

Crest nimineulat saat kaikissa samoissa muodoissa kuin Crown nimikyltitkin. Crest nimineuloihin voidaan jo painovaiheessa lisätä kieliliput osoittamaan kantajansa kielitaitoa. Nimiyksilöinti titteleineen sisältyy vakiona hintaan. Lisäksi voit tilata nimineuloille hienon retrohenkisen nimineulan peltisäilytysrasian jonka mukana tulee puhdistusliina.

Tehdäksesi tilauksen Crest nimineuloista, toimita meille painoaineistosi PDF-muodossa ja teemme sähköisen vedoksen nimikyltistä. Vedoksen hyväksyttyäsi toimita myös nimilistat Excel-muodossa siten että yhdellä rivillä on yhden henkilön nimi ja mahdolliset muut tiedot kuten titteli, puhutut kielet ja niin edelleen.

Crest on myös varastoitavissa lisätilauksia varten, tilaa täydennystä ennakkoon maksetusta varastostasi helpon nettipohjaisen automaatin kautta.

Tilaa kiiltäväpintaisten Crest nimineulojen mukana näppärä mikrokuituliina hintaan 0,25 € kappale. Kiiltävään nimineulaan jää helposti sormenjäljet nimikylttiä kiinnitettäessä. Eurolla voit tilata nimineulat peltisissä säilytysrasioissa ja mukana tulee laadukas mikrokuituinen puhdistusliina jotta nimineulat säilyvät kiiltävinä ja näyttävinä pitkälle tulevaisuuteen.

Hinnat ovat ALV 0%.

Crest nimineulat ilman linssiä - Hinnasto
Nimineulan malli Painatus Nimikointi 1-4 5-9 10 25 50 100 200 300 400
Suorakaide 70 x 35mm Painatus suoraan metalliin
Täysväripainatus
CMYK + valkoinen
15,00 € 11,00 € 7,00 € 5,00 € 4,50 € 4,00 € 3,80 € 3,70 € Yli 400 erässä
kysy tarjous
Suorakaide 70 x 25mm
Ovaali 65 x 34mm
Yläkaartuva 75 x 38mm
Pyöreä Ø 50mm

Hinta sisältää neulakiinnityksen tai nimikylttimagneetin. Painatus on aina täysvärinen. Tässä tuotteessa ei ole kirkasta polyuretaanilinssiä. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisätuotteet
Neulakiinnitys tai nimikylttimagneetti 0,00 €
Minimagneetti 0,00 €
Kieliliput painettuna nimineulaan 0,00 €
Kieliliput 10 x 7mm (10kpl/liuska) 4,95 €
Mikrokuituliina kyltin puhdistukseen
Erityisesti peilikiiltävät nimineulat
0,25 €
Peltinen säilytysrasia nimineulalle
Mukana mikrokuituliina puhdistukseen
1,00 €
Dymo Labelmanager 160P 59,00 €
Dymo Labelmanager 120P 39,00 €
Nopeutettu tuotantoaika 4 työpäivää +30%
Express tuotantoaika 2 työpäivää +50%

Normaali tuotantoaika noin 2 viikkoa. Pikatoimitus jopa päivässä.

Aloituskustannus / painatuskustannus
Täysväripainatuksen aloituskulu 20,00 €
Norm. 40,00 €
Muottikustannus, oma muoto
Minimitilaus omalla muotilla 1000 kpl
Kysy tarjous

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnasta

Painoaineiston ohjeet
Lataa aineisto-ohje
Kiinnikevaihtoehdot

Oheisesta listasta näet yleisimmät kiinnikkeet nimikylteille. Lisäksi saatavilla on kaulanauhat ilman painatusta tai painetut kaulanauhat.

Neulakiinnike
Magneetti
Neulaklipsi
Minimagneetti
Krokotiiliklipsi
Ripustusklipsi
NimineularasiaNimineulan säilytysrasia 1,00 €

Voit tilata Crest nimineulat peltisessä rasiassa jossa nimineulasi säilyy erinomaisessa kunnossa silloin kun se ei ole käytössä. Rasioissa on päällä ikkuna jolloin oikean henkilön löytäminen on vaivatonta kun tilaat suuremman erän. Mukana myös mikrokuituliina nimineulan puhdistukseen.

Dymo tarratulostinTarrakirjoitin nimikointiin

Dymo tarrakirjoittimella teet siistit nimiliuskat vaivattomasti myös Crest nimineuloihin. Saatavilla valkoinen tarra mustalla tekstillä, musta tarra valkoisella tekstillä ja kirkas tarra mustalla tekstillä. Tarratulostin on paristokäyttöinen, verkkovirta-adapteri saatavilla erikseen.