Muoville painetut nimikortit

Vierailijakortit ja tapahtuman nimikointi PVC-muoville painettuna

Aidot muoviset nimikortit ja vierailijakortit

PVC-muoville painetut nimikyltit valmistetaan offset-laatua vastaavalla tarkkuudella arkkituotantona. Oman tuotekehityksen ansiosta syntynyt laadukas ja huipputerävällä painolaadulla varustettu aito muovikortti on paras valinta nimikointiin kun nimikoinnilta vaaditaan kestävyyttä.

PVC-muoviset nimikyltit, vierailijakortit ja monipäiväisten tapahtumien suosikkituote painetaan isoina arkkeina. Painomenetelmästä huolimatta kortit voidaan yksilöidä jo painovaiheessa ja yksilöinti jää uloimman muovikerroksen sisään. Tavallisista korttitulostimella tulostetuista korteista poiketen käyttämämme tuotantotapa tekee kortista huomattavasti pitkäikäisemmän ja laadukkaamman näköisen. Myös painatuksen kuvatarkkuus lyö laudalta minkä tahansa korttitulostimen tulostusjäljen.

Valmistamme aidot muovikortit PVC-muoville painettuna alkaen jopa vain yhden työpäivän tuotantoajalla. Arkkipainatuksessa korttiin kuin korttiin on mahdollista liittää myös RFID-siru joka tulee osaksi muovikortin rakennetta. Siru jää kortin muovikerrosten sisään kortin ytimeen eikä se näy kortista päälle päin. Normaalituotantona aidot muovikortit ja vierailijakortit painetaan noin 1-2 viikon tuotantoajalla.

PVC-muoviset nimikortit, paksuus 0,8mm
Malli Värit Painatus 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl 2000 kpl 3000+
85 x 54 mm CMYK 1-puoleinen 2,52 €
5,03 €
1,47 €
2,93 €
0,86 €
1,71 €
0,63 €
1,26 €
0,49 €
0,98 €

Kysy tarjous
2-puoleinen 7,51 € 4,34 € 2,40 € 1,76 € 1,38 €

Yllä mainittu hinta sisältää halutessanne nimiyksilöinnin ja ovaalin rei'ityksen tai yksinkertaisen neulakiinnityksen. CMYK digitaalinen painatus. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Leveä ovaali reikä 0,05 €
Kiinnikkeen kiinnitys 0,25 €
Kiinnike + ladonta aakkosittain 0,44 €
Magneettikiinnike 0,78 €
Konferenssitarjotin Lite 29,90 €
Konferenssipassien kantolaukku 55,90 €

Toimitusaika noin viikko vedoksen hyväksymisestä

Painatuskulut
Painatuksen aloituskulu 50,00 €
Tapahtumapassin suunnittelu alk 40,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulut -50%

Parasta Xerox painolaatua uusimmalla tekniikalla

Muoville painetut nimikortit ja vierailijakortit painetaan käyttäen markkinoiden uusinta Xerox Versant digipainojärjestelmää. Nimikortit painetaan ja leikataan Helsingin toimipisteessämme ja tuotantoaika on nopeimmillaan jopa vain yksi päivä*.

Kiinnikevaihtoehdot

Oheisesta listasta näet yleisimmät kiinnikkeet nimikylteille. Lisäksi saatavilla on kaulanauhat ilman painatusta tai painetut kaulanauhat.

Neulakiinnike
Magneetti
Neulaklipsi
Minimagneetti
Krokotiiliklipsi
Ripustusklipsi