Mainostekstiilit painatuksella maahantuojan hinnoin

Ostaessasi meiltä ostat suoraan maahantuojalta. Oma 1000m2 varasto ja painotuotanto aivan Helsingin keskustan tuntumassa palvelee sinua myös kiireessä.

Katso painetut mainosvaatteet osoitteessa www.logovaate.fi

 • Huomioliivit ja Heijastinliivit

  Meiltä saat laadukkaat Fristads® Kansas® Huomioliivit ja edulliset heijastinliivit omalla logolla tai tekstillä silkkipainatuksella edullisesti ja vaivattomasti laajasta valikoimastamme. Erikoisempia käyttökohteita varten valikoimasta löytyy myös palosuojattu huomioliivi, fleece-topattu heijastinliivi sekä todella miellyttävä talven pakkasilla lämmittävä keinoturkiksella vuorattu topattu huomioliivi.

  Kaikki silkkipainatukset myös omalla PMS-sävylläsi.

  Siirry tutustumaan huomioliivien tuotevalikoimaan ja lähetä tarjouspyyntö haluamastasi mallista jo tänään!

  Huomioliivit Painatuksella
 • T-Paidat Painatuksella

  Logolla, sloganilla ja jopa nelivärikuvalla, painetut T-paidat nopealla toimituksella. Silkkipainamme mainospaidat lyhytaikaiseen käyttöön tapahtumissa ja tilaisuuksissa tai pidempiaikaiseen käyttöön vaikkapa myymäläkäytössä. Valikoima kattaa yli 20 eri valmistajan T-paidat joista löytyy varmasti sopiva paita jokaiseen käyttöön.

  Siirry tutustumaan T-paitojen painatukseen ja lähetä tarjouspyyntö haluamastasi mallista jo tänään!

  Kaikki silkkipainatukset myös omalla PMS-sävylläsi.

  Painetut T-paidat
 • Kangaskassit ja Puuvillakassit

  Saat meiltä edullisesti ja nopeasti omassa tuotannossamme kotimaassa painetut kangaskassit. Silkkipainatus voidaan tehdä kangaskasseihin 1-4 värillä ja valikoima kattaa useita eri malleja, edullisista mainoskasseista laadukkaisiin designer puuvillakasseihin.

  Kaikki silkkipainatukset myös omalla PMS-sävylläsi.

  Katso puuvillakassit painatuksella ja jätä tarjouspyyntö.

  Kangaskassit painatuksella
 • Lippikset ja capit brodeerattuna

  Teetä brodeeratut lippalakit omalla tekstillä tai logolla. Valittavissasi on yksinkertaiset brodeeraukset yksivärisestä aina 16 värin monimutkaisempiin kuvioihin. Valikoimassa on muunmuassa Beechfieldin muodikkaat lippalakit, snap-back capit ja aurinkolipat sekä Dickiesin työlippikset vaikka huomioväreissä.

  Tee tarjouspyyntö omalla brodeerauksella valmistetuista lippiksistä tai capeista.

  Lippikset brodeerattuna
 • Orgaaniset ja Reilun Kaupan T-paidat

  Tällä sivulla näet T-paidat jotka ovat valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta tai muuten sertifioiduista materiaaleista. Valikoimassa on myös ainutlaatuinen Anvil Sustainable T-paita joka on valmistettu kierrätysmuovista (muovipulloista) ja orgaanisen puuvillan sekoitteesta.

  Ympäristötietoiselle ostajalle tarjoamme myös täysin myrkyttömiä painatusvaihtoehtoja vesipohjaisilla silkkipainoväreillä, kysy lisää!

  Fairtrade tekstiilit
 • Hupparit ja collegepaidat

  Tilaa hupparit vetoketjulla tai ilman omalla painatuksellasi edullisesti ja nopeasti painettuna. Silkkipainetut hupparit valmistetaan normaalitoimituksenakin vain noin 1-2 viikossa, pikatoimituksella myös nopeammin.

  Kaikki silkkipainatukset myös omalla PMS-sävylläsi.

  Hupparit painettuna