Katso laajempi mainoskynien valikoima mainoskynien erikoissivustoltamme osoitteessa www.inked.fi

FORCE Metallirunkoinen mainoskynä kromipintaisin yksityiskohdin


Force on dynaamisesti muotoiltu ja arvokkaan näköinen mainoskynä joka sopii erinomaisen hyvin bisnesmaailmaan. Tyylikäs muotokieli tekee kynästä huomattavasti hintaansa arvokkaamman näköisen.

Metallirunkoinen Force on mainoskynä jonka valitsevat erityisesti teknologiaan orientoituneet yritykset sekä asiakkaat jotka haluavat käyttää viimeisintä huutoa olevia tuotteita. Pehmeä... Jatka...

Tuote: P174301
Materiaali: Metallirunko kromatuin yksityiskohdin
Koko: 11 x 140mm
Mekanismi: Paino
Muste: Sininen
Painatus: Runkoon 360° 45x32mm silkkipainatus, 360° 45x32mm laserkaiverrus, 45x5mm tampopainatus, 50x6mm laserkaiverrus klipsiin

Tuotekuvaus

Force on dynaamisesti muotoiltu ja arvokkaan näköinen mainoskynä joka sopii erinomaisen hyvin bisnesmaailmaan. Tyylikäs muotokieli tekee kynästä huomattavasti hintaansa arvokkaamman näköisen.

Metallirunkoinen Force on mainoskynä jonka valitsevat erityisesti teknologiaan orientoituneet yritykset sekä asiakkaat jotka haluavat käyttää viimeisintä huutoa olevia tuotteita. Pehmeä soft touch tyyppinen satiinipintainen runko tarjoaa erinomaisen käsituntuman kynän käyttäjälle. Force mainoskynä on hintaansa huomattavasti arvokkaampi ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle.

Force mainoskynän saat joko laserkaiverruksella tai painatuksella väreissä.

Hinta painettuna

Katso hinnastosta mainoskynän, painatuksen ja painatuksen aloituskulujen hintatiedot

Katso tuotetiedot, kuvat ja hinnat mainoskynäsivustollamme osoitteessa www.inked.fi

www.inked.fi

Kuinka tilaan?

Mainoskynien tilaaminen on helppoa! Lähetä painettava logo mieluiten vektorimuotoisena PDF- tai EPS-tiedostona ja teemme sähköisen vedoksen tilauksestasi. Kun olet tyytyväinen painatuksen tai logon asetteluun, hyväksy vedos ja tilauksesi on jo tuotannossa.

Useimpien mainoskynien painatus tapahtuu runsaan viikon kuluessa vedoksen hyväksymisestä jonka jälkeen tilauksesi etenee pakkaukseen ja lähetykseen.

Saatavuustiedot ovat omasta 1000m2 päävarastostamme Helsingissä. Toimitukset alkaen 3,90 € SmartPost pakettiautomaattiin.