Katso laajempi mainoskynien valikoima mainoskynien erikoissivustoltamme osoitteessa www.inked.fi

GOLF Muovirunkoinen mainoskynä väreissä


Golf mainoskynä on muovirunkoinen tyylikäs mainoslahjakynä jossa on kauniisti suunniteltu vahvistettu liityntäkohta painomekanismiin. Runko on saatavilla valkoisena, värillisenä ja läpikuultavana. Klipsin kiinnityskohta on saatavilla värillisenä eri värisenä kuin runko. Painatuksia on saatavilla useita eri vaihtoehtoja ja kokoja, painatuksella runkoon tai klipsiin. Värimäärä ja... Jatka...

Tuote: P17410
Materiaali: Muovirunko
Koko: 11 x 147mm
Mekanismi: Paino
Muste: Sininen, optiona musta tai dokumentointimuste
Painatus: Runkoon 360° 28×45mm silkkipainatus, 28×45mm silkkipainatus, 5x45mm tampopainatus, 5x60mm digitaalinen, klipsiin 5x23mm tampopainatus, 5x19mm digitaalinen

Tuotekuvaus

Golf mainoskynä on muovirunkoinen tyylikäs mainoslahjakynä jossa on kauniisti suunniteltu vahvistettu liityntäkohta painomekanismiin. Runko on saatavilla valkoisena, värillisenä ja läpikuultavana. Klipsin kiinnityskohta on saatavilla värillisenä eri värisenä kuin runko. Painatuksia on saatavilla useita eri vaihtoehtoja ja kokoja, painatuksella runkoon tai klipsiin. Värimäärä ja haluttu painatuksen koko vaikuttaa käytettävään painomenetelmään.

Hinta painettuna

Katso hinnastosta mainoskynän, painatuksen ja painatuksen aloituskulujen hintatiedot

Katso tuotetiedot, kuvat ja hinnat mainoskynäsivustollamme osoitteessa www.inked.fi

www.inked.fi

Kuinka tilaan?

Mainoskynien tilaaminen on helppoa! Lähetä painettava logo mieluiten vektorimuotoisena PDF- tai EPS-tiedostona ja teemme sähköisen vedoksen tilauksestasi. Kun olet tyytyväinen painatuksen tai logon asetteluun, hyväksy vedos ja tilauksesi on jo tuotannossa.

Useimpien mainoskynien painatus tapahtuu runsaan viikon kuluessa vedoksen hyväksymisestä jonka jälkeen tilauksesi etenee pakkaukseen ja lähetykseen.

Saatavuustiedot ovat omasta 1000m2 päävarastostamme Helsingissä. Toimitukset alkaen 3,90 € SmartPost pakettiautomaattiin.