Katso laajempi mainoskynien valikoima mainoskynien erikoissivustoltamme osoitteessa www.inked.fi

TOUCH PEN Metallirunkoinen kosketusnäyttökynä stylus


Touch-Pen metallinen mainoskynä on näppärä stylus kosketusnäyttökynä jonka toisessa päässä on normaali mustekynä ja toisen pään avulla voit käyttää kosketusnäytöllisiä kännyköitä, tabletteja ja esimerkiksi GPS-laitteita.

Saatavilla on useita eri värisiä runkoja ja musteeksi voit valita vakiona sinisen tai optiona mustan musteen. Kosketusnäyttökynät sopivat hyvin... Jatka...

Tuote: P171102
Materiaali: Metallirunko
Koko: 7 x 137mm
Mekanismi: Pyöräytys
Muste: Sininen, optiona musta muste
Painatus: Runkoon 360° 50x18mm silkkipainatus, 360° 50x18mm laserkaiverrus, 28×45mm silkkipainatus, 50x4,5mm laserkaiverrus klipsiin 40x4mm tampopainatus, 44x4,5mm laserkaiverrus

Tuotekuvaus

Touch-Pen metallinen mainoskynä on näppärä stylus kosketusnäyttökynä jonka toisessa päässä on normaali mustekynä ja toisen pään avulla voit käyttää kosketusnäytöllisiä kännyköitä, tabletteja ja esimerkiksi GPS-laitteita.

Saatavilla on useita eri värisiä runkoja ja musteeksi voit valita vakiona sinisen tai optiona mustan musteen. Kosketusnäyttökynät sopivat hyvin mainoskyniksi joista on todellista hyötyä saajalleen. Touch-Pen kosketusnäyttökynät voidaan joko laserkaivertaa, silkkipainaa tai tampopainaa.

Touch-Pen kosketusnäyttökynä on metallirunkoinen ja suosituin merkintätapa on laserkaiverrus jolloin metallin väri tulee kynän värillisen pinnoitteen alta esiin.

Touch-Pen kosketusnäyttökyniä on saatavilla 11 eri väriä: oranssi, valkoinen, keltainen, punainen, fuksia, violetti, lime, vihreä, turkoosi, sininen ja musta.

Hinta painettuna

Katso hinnastosta mainoskynän, painatuksen ja painatuksen aloituskulujen hintatiedot

Katso tuotetiedot, kuvat ja hinnat mainoskynäsivustollamme osoitteessa www.inked.fi

www.inked.fi

Kuinka tilaan?

Mainoskynien tilaaminen on helppoa! Lähetä painettava logo mieluiten vektorimuotoisena PDF- tai EPS-tiedostona ja teemme sähköisen vedoksen tilauksestasi. Kun olet tyytyväinen painatuksen tai logon asetteluun, hyväksy vedos ja tilauksesi on jo tuotannossa.

Useimpien mainoskynien painatus tapahtuu runsaan viikon kuluessa vedoksen hyväksymisestä jonka jälkeen tilauksesi etenee pakkaukseen ja lähetykseen.

Saatavuustiedot ovat omasta 1000m2 päävarastostamme Helsingissä. Toimitukset alkaen 3,90 € SmartPost pakettiautomaattiin.