Katso laajempi mainoskynien valikoima mainoskynien erikoissivustoltamme osoitteessa www.inked.fi

RE-PEN PUSH Ekologinen kierrätysmateriaalista valmistettu ekoalleenikynä


Re-Pen kierrätysmuovikynä on valmistettu kierrätetyistä keinotekoisista materiaalista, ekoalleenista, joka on paperia (75%), polyetyleeniä (20ja alumiinia (5%). Raakamateriaali on tunnetummin Tetra juomapakkauksina tunnettu.

Euroopassa alusta saakka valmistettu runko on korkealaatuinen, todella miellyttävä satiinisen tuntuinen pinta ja hyvä ergonomia tekevät tästä mainoskynästä... Jatka...

Tuote: P17102
Materiaali: Ekoalleeni
Koko: 11 x 140mm
Mekanismi: Paino
Muste: Sininen, optiona musta tai dokumentointimuste
Painatus: Runkoon 360° 28x45mm silkkipainatus, 28x45mm silkkipainatus, 5x45mm tampopainatus, klipsiin

Tuotekuvaus

Re-Pen kierrätysmuovikynä on valmistettu kierrätetyistä keinotekoisista materiaalista, ekoalleenista, joka on paperia (75%), polyetyleeniä (20ja alumiinia (5%). Raakamateriaali on tunnetummin Tetra juomapakkauksina tunnettu.

Euroopassa alusta saakka valmistettu runko on korkealaatuinen, todella miellyttävä satiinisen tuntuinen pinta ja hyvä ergonomia tekevät tästä mainoskynästä lyömättömän valinnan etsiessäsi edullista promokynää.

Re-Pen kierrätysmuovinen mainoskynä sopii niin hotelleihin, palveluyrityksiin kuin vaikkapa kampanjatuotteeksi. Kynän miellyttävä silkkinen pinta tekee kynästä huomattavasti hintaansa arvokkaamman tuntuisen. Silkkipainatus tai tampopainatus voidaan toteuttaa myös kultaisena tai hopeisena. Saatavilla 9 eri väristä klipsiä ja kahta eri runkoväriä (harmaa ja musta).

Hinta painettuna

Katso hinnastosta mainoskynän, painatuksen ja painatuksen aloituskulujen hintatiedot

Katso tuotetiedot, kuvat ja hinnat mainoskynäsivustollamme osoitteessa www.inked.fi

www.inked.fi

Kuinka tilaan?

Mainoskynien tilaaminen on helppoa! Lähetä painettava logo mieluiten vektorimuotoisena PDF- tai EPS-tiedostona ja teemme sähköisen vedoksen tilauksestasi. Kun olet tyytyväinen painatuksen tai logon asetteluun, hyväksy vedos ja tilauksesi on jo tuotannossa.

Useimpien mainoskynien painatus tapahtuu runsaan viikon kuluessa vedoksen hyväksymisestä jonka jälkeen tilauksesi etenee pakkaukseen ja lähetykseen.

Saatavuustiedot ovat omasta 1000m2 päävarastostamme Helsingissä. Toimitukset alkaen 3,90 € SmartPost pakettiautomaattiin.