Kudotut kaulanauhat logolla

Kutomalla logomerkityt kaulanauhat valmistetaan käyttäen lankoja logon merkintään kuten brodeerauksessa

Kudotut avainkaulanauhat nyt entistä edullisemmin!

Ommellut kaulanauhat, logonauhat kudottunaKudottu kaulanauha valmistetaan alusta saakka tilauksesi mukaisilla väreillä. Jokainen lanka kaulanauhassa kudotaan juuri sinun tilaamasi designin mukaan joten saat takuulla uniikit ja ainutlaatuiset, kestävät brodeeratut avainnauhat. Kudotuissa kaulanauhoissa logo ei voi kulua pois ja nauhan voi tarvittaessa myös pestä.

Yksilöllisesti ommellut kaulanauhat eli niin sanotut brodeeratut kaulanauhat omalla logollasi ovat kestävä ja pitkäikäinen valinta laatua arvostavalle. Kun kaulanauhaan kudotaan logo tai teksti jo kokoonpanovaiheessa, se ei kulu eikä vanhene koskaan. Kaulanauhan valmistus kudottuna omalla logollasi ommeltuna on saatavilla 300 kappaleen suuruisista eristä alkaen.

Todella kiireiselle asiakkaalle suosittelemme moniväripainettua kaulanauhaa joka valmistuu jopa muutamassa päivässä. Heti toimitusvalmiina on saatavana myös kaulanauhat ilman painatusta kaikkialle Suomeen seuraavaksi päiväksi tai jo tänään noutamalla myymälästämme.

Katso myös huikea tuoteuutuus: erikoispehmeä pyöreä kudottu kaulanauha kangasmerkillä tai PVC-kauluksella

Kudottujen kaulanauhojen hinta
Tuote Värit 300 500 1000 2000 3000+
10 mm 2-värinen
Huom! 1-väri
+nauhan pohjaväri
1,28 € 1,09 € 0,79 € 0,69 €
Kysy tarjous
15 mm 1,32 € 1,14 € 0,85 € 0,73 €
20 mm 1,37 € 1,18 € 0,89 € 0,75 €
25 mm 1,57 € 1,38 € 1,09 € 0,98 €

Lisävärit nauhaan 0,03 euroa per väri per nauha - käytettävissä enintään 8 väriä. Kudotun logonauhan aloituskustannus 30,00 euroa per väri. Tuotantoaika 2-3 viikkoa. Hinnat ALV 0%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Papukaijaklipsi ja turvalukko Sisältyy hintaan
Pikalukko kaulanauhaan* 0,48 €
Avainrengas tai ("J")-metalliklipsi 0,09 €
Hummeriklipsi, bulldog-klipsi 0,10 €
Mobiililenkki 0,12 €
Yksittäispakkaus tai vähittäispakkaus Pyydä tarjous
Pikatoimitus alle 2 viikossa +30%

*Pikalukollisen nauhan irrotettava osa myös kudottu

Aloituskustannus / painatuskustannus
Aloituskulu per väri 30,00 €
Kaksipuoleinen kudonta (litteä kaulanauha) +40%

Kaksipuoleinen nauha kudotaan kerroksina

Kiinnikevaihtoehdot

Oheisessa listassa on esitetty yleisimmät klipsit ja kiinnikkeet kaulanauhoille. Kaulanauhojen hintoihin sisältyy vakiona papukaijaklipsi ja turvalukko. Vieritä hiiri kuvien päälle.

Ota yhteyttä myyntiimme tai vieraile myyntinäyttelyssä Helsingissä tai Tampereella ja esittelemme sinulle kauniisti viimeisteltyjä, ompelemalla valmistettuja logonauhoja. Huomioi että ommeltaessa logo tai teksti kaulanauhaan on käytettävissä oleva värien määrä rajoittuneempi kuin silkkipainetut kaulanauhat, joissa voidaan käyttää jopa 3-4 eri painoväriä. Vielä enemmän värejä on käytettävissä kun valmistetaan kaulanauhat lämpösiirtotekniikalla.