Avainnauha Jojo-pidikkeellä

Näppärällä jojolla varustetut kaulanauhat ommellaan suoraan pidikkeeseen kiinni, johon voit valita haluamasi kiinnikkeet

Kaulanauhat Jojo-kiinnityksellä

Näppärä jojopidike kaulanauhassa kannattelee esimerkiksi avainnippua tai etäluettavia kulkulupia, jotka on vaivaton näyttää lukijaan ilman kaulanauhan poistamista kaulasta. Avainnauhat jojo-pidikkeellä valmistuvat silkkipainettuna tai sublimaatiopainamalla.

Valmistamme kaulanauhat omalla logollasi ja näppärällä jojo-pidikkeellä tilauksesta alkaen 1 viikon toimitusajalla. Kaulanauhoja jojolla on saatavana sekä silkkipainettuna että sublimaatiopainatuksella.

Mikäli tilauksellasi on kiire, valitse sublimaatiopainettu jojo-avainnauha. Sublimaatiopainettujen avainnauhojen valmistusaika alkaa 3-4 työpäivästä - omalla painatuksellasi!

Ammattimaisemman ilmeen saat valitsemalla silkkipainetut kaulanauhat jojolla jotka valmistuvat 2-3 viikossa tilauksesta.

Sekä silkkipainatuksella että sublimaatiopainatuksella voit valita lisäksi jojoon kiinnitettävän logopainatuksen. Valmistamme linssitarroja omassa tuotannossamme Helsingissä joten jojo-pidikkeessä voi olla esimerkiksi linssitarra painettuna omalla logollasi. Kysy tarjous jos haluat kaulanauhat jojolla ja linssitarran kylkeen. Myös tampopainatus onnistuu!

Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi tarjouksen tai koe jojo-kaulanauhat myyntinäyttelyssä Helsingin Viikissä, aivan Lahdenväylän kupeessa.

Jojo-Kaulanauhan Hinta
Tuote Painatus 300 500 1000 2000 3000+
10mm tuubinauha 1-värinen
silkkipainatus
1,59 € 1,39 € 0,98 € 0,93 €
Kysy tarjous
20mm litteä nauha 1,79 € 1,49 € 1,09 € 0,99 €
Kysy tarjous
20mm Sublimaatio Nelivärinen 1,89 € 1,59 € 1,19 € 1,09 €
Kysy tarjous

Silkkipainetun jojo-avainnauhan aloituskustannus 40,00 euroa, lisävärit 30,00 euroa - pyydä tarjous. Sublimaatiopainetun jojo-avainnauhan aloituskulu 55,00 euroa. Tuotantoaika 2-3 viikkoa. Hinnat ALV 0%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Papukaijaklipsi ja turvalukko Sisältyy hintaan
Avainrengas tai ("J")-metalliklipsi 0,09 €
Mobiililenkki 0,12 €
Epoksitarra ("linssi") jojoon 0,33 €
Yksittäispakkaus tai vähittäispakkaus Pyydä tarjous
Pikatoimitus alle 2 viikossa +30%

*Pikatoimituksena valmistettava kaulanauha on sublimaatiopainettu

Aloituskustannus / painatuskustannus
Silkkipainatuksen aloituskulu 40,00 €
Silkkipainetun Pantone®-pohjaväri 0,00 €
Sublimaationauhan aloituskulu 55,00 €
Epoksitarran ("linssi") painatuskulu 40,00 €
Jojo omalla Pantone®-sävyllä Pyydä tarjous

Silkkipainettu jojo-kaulanauha myös useammalla painovärillä

Tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen jojo-avainnauhoista, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020 - 740 1450 tai sähköpostitse. Toimita logoaineistosi PDF-tiedostona vektorimuodossa. Vedostamme tilaukset arkipäivän kuluessa.

Kiinnikevaihtoehdot

Oheisessa listassa on esitetty yleisimmät klipsit ja kiinnikkeet kaulanauhoille. Kaulanauhojen hintoihin sisältyy vakiona papukaijaklipsi ja turvalukko. Vieritä hiiri kuvien päälle.