Kasvomaskit ja visiirit painatuksella

Kasvomaskit, suumaskit ja visiirit brändättynä logollasi, oma kuosi ja logolla painatus sisältyy hintaan

Omalla kuosilla painetut kasvomaskit ja muoviset visiirit

Polyesterista ja puuvillasta valmistetut hengitysmaskit ja läpinäkyvät kasvovisiirit toimivat yhdessä hengityssuojaimen kanssa

Painettu kasvomaski logolla

Omasta logosta toteutettavalla kuosilla valmistetut kasvomaskit peittävät asiakaspalvelutilanteessa myyjän tai asiakaspalvelijan hengitystiet suu-nenäsuojaimen tavoin. Yrityksen omissa väreissä täysväripainetut kasvomaskit toteutetaan logollasi ja joko kuminauhoilla tai pään taakse solmittavilla nauhoilla.

Kankainen kasvomaski ei ole hengityssuojain!

Painettu kasvomaski valmistetaan painamalla mikrokuitupintaiselle polyesterikankaalle täysväripainettu kuva. Tämä suojain ei sisällä hengityssuojaimen suodatusominaisuuksia. Painettu kasvomaski on tarkoitettu ainoastaan oikean hengityssuojaimen tai suunenäsuojan kanssa käytettäväksi. Epidemian aikana mikäli oikeita hengityssuojaimia ei ole saatavilla, tuote auttaa suojaamaan muita ihmisiä käyttäjän ympärillä.

Läpinäkyvä muovinen visiiri

Meiltä saat myös kookkaat kasvovisiirit joiden avulla käyttäjän kasvot ovat kauttaaltaan muovisuojan takana. Painatus tehdään visiirissä otsanauhaan. Niskassa on kuminauha joka toimii kiristimenä.
Minimierä visiireissä painatuksella on 200 kappaletta.

Visiirit toimitetaan kokoamattomana. Painatus on vakiona täysvärinen, painovärimäärä tai logot eivät vaikuta hintaan.

Kasvomaski logokuosilla nopeasti

Sublimaatiopainatus on aina täysvärinen joten värimäärä ei vaikuta tämän tuotteen hintaan. Painatuksessa riittää että toimitat meille värit ja logon, tai voit toteuttaa itse alustavan visuaalisen ilmeen kankaaseen. Huomioi että kangas rypytetään ompeluvaiheessa jotta siihen saadaan toimiva suun ja nenän peittävä muoto, joten logojen kannattaa olla pienehköjä. Kuvitus voi olla mitä tahansa, painatus on valokuvalaatuinen.

Materiaalien eroavaisuudet

Valmiin kasvomaskin koko on 180 x 90mm. Valittavissa on kaksi eri kangasvaihtoehtoa, jämäkämpi mikrokuitu tai kevyempi nopeammin kuivuva interlock-kuitukangas.

Mikrokuitukangas on pestävissä 60°C asteessa ja materiaali on mallista riippuen kasvomaskin materiaali on joko 100% polyesteri tai yhdistelmä polyesteri- ja puuvillakangasta.

Interlock 100% PES kangas on vain 130g/m2 eli lähes puolet ohuempaa, se ei kestä lämmintä pesua mutta kangas kuivuu ja hengittää paremmin.

Valmiit maskit verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme löydät myös valmiita suumaskeja eri malleja. Saatavuus elää jatkuvasti, voit tiedustella myös verkkokaupan tuotteita myynnistämme.

Kasvomaski logolla painettuna - Tuotantoaika tällä hetkellä noin 24 työpäivää

Alla oleva hinta on muodoltaan kasvon ja nenän muotoa mukailevalle 100% Polyesterikankaiselle 3-kerroksiselle painetulle kasvomaskille. Tuote on pestävä, hengittävä ja uudelleen käytettävä. Valitse päärmäys ja kiinnikkeiden väri joko valkoisena tai mustana.

Malli Materiaali & Painatus 25 kpl 50 kpl 100 kpl 250 kpl 500 kpl 1000 kpl 2000+ kpl
Kasvomaski 100% Polyesteri
Valitse kuminauhakiinnitys
tai sidottavat nauhat
Koko L: 22x16cm
Koko M: 21x13,5cm
Interlock PES
CMYK täysväripainatus
Musta tai valkoinen
reunapäärmäys & nauhat
Minimitilaus 100 kpl 4,98 € 4,54 € 4,17 € 3,98 € Pyydä tarjous

Hintoihin lisätään ALV 24%. Painatus aina täysvärinen. Tuotantoaika sopimuksen mukaan.

Kasvot peittävä muovivisiiri painatuksella

Kasvovisiiri peittää kasvot edestä ja sivuilta tarjoten laajan näkymän. Kasvosuoja toimii myös silmälasien kanssa. Visiirin kevyt paino tekee siitä miellyttävän käyttää. Helppo puhdistaa esimerkiksi alkoholilla, visiirin voi irrottaa otsapannasta johon visiiri kiinnittyy muovisilla neppareilla.

Malli Materiaali Painatus 200 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl 3000 kpl 5000+ kpl
Kasvovisiiri PET CMYK
Täysväripainatus
4,93 € 4,47 € 3,97 € 3,89 € 3,82 € Pyydä tarjous

Muoviset visiirit, kasvosuojaimet ja kasvomaskit valmistuvat noin 2 viikossa sähköisestä vedostuksesta.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Pakkaus 25 kappaleen nippuina 0,00 €
Yksittäispakkaus OPP-pussiin 0,20 €

*Normaali tuotantoaika noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä

Aloituskustannus / painatuskustannus
Kangasmaskin painatuskulu 40,00 €
Muovivisiirin painatuskulu 40,00 €

Voimassa oleva tarjous