Painetut matot

Täysväripainatuksella valmistettavat polyesteripintaiset joogamatot, baarimatot ja kevyet ovimatot

Nopealla ja aina täysvärisellä painatuksella valmisettavat mikrokuitupintaiset matot

Sublimaatiopainetut polyesteripintaiset joogamatot, kevyet ovimatot ja baarimatot leveällä reunapäärmäyksellä valmistettuna myös omaan mittaan

Joogamatot ja ovimatot painatuksella

Painamme mattoja eri pohjamateriaaleille nopealla toimitusajalla Helsingissä omassa painotuotannossamme ja hitaammalla tuotantoajalla alihankintana. Mitä pidemmän toimitusajan valitset, sen edullisempi kappalehinta tilauksellesi muodostuu.

Joogamatto veluurikankaan tuntuisella sametin pehmeällä mikrokuitupinnalla sopii erinomaisesti täysväriseen sublimaatiopainatukseen. Meiltä saat joogamaton omalla painatuksella jopa muutaman työpäivän tuotantoajalla, aina värikylläisillä ja korkealaatuisilla Oeko-Tex®-sertifioiduilla painoväreillä painettuna.

Ovimatto soveltuu kevyeen käyttöön, koska sen pinta on melko lyhytkarvainen. Se ei siis ole kuramatto vaan ovimatto johon saat oman tervetulotoivotuksen tai muun painatuksen täysvärisenä. Värimäärä ei tässäkään tuotteessa vaikuta hintaan. Painettu ovimatto valmistetaan sublimaatiopainatuksella samoilla Oeko-Tex®-sertifioiduilla painoväreillä kuin joogamatot ja baarimatot.

Baarimatto tai baaritiskin matto on valmistettu erityisellä liukumattomalla kumipohjalla jossa on leveä musta kumipäärmäys etupuolella.

Itse maton pinta on pehmeä ja kosteutta kestävä mikrokuitupinta joka painetaan täysvärisellä Oeko-Tex®-sertifioidulla painovärillä joka ei lähde pesussakaan pois.

Painomenetelmä joka ei haalistu

Sublimaatiopainatus tarkoittaa lämpösiirtoa, jossa painovärit siirtyvät tekstiilin pintaan erittäin korkeassa kuumuudessa. Tämän ansiosta värit eivät lähde pestessä pois koska värit siirtyvät höyrystymisen avulla ja ainoastaan höyrystyminen tai kaasuuntuminen voisi ne saada irtoamaan polyesteritekstiilistä.

Nopeat tuotantoajat optiona

Normaali tuotantoaika kaikille näille tuotteille on noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä, pikatuotantovaihtoehtoja on saatavilla lisämaksullisena.

Ilmainen sähköinen vedostus

Tilaajalle ilmainen sähköinen vedos tehdään aina painotuotetilauksista. Etenemme tuotantoon vasta kun olet hyväksynyt vedoksen sähköisen vedostuksen palvelussamme. Tuotantoaika lasketaan alkavaksi vedoksen hyväksymisestä.

Matot painatuksella - Hinnasto

Tuote Painatus Malli 10 25 50 100 200
Kotimainen Painatus Alla olevat hinnat 1-3 viikon tuotantoajalla ↓
Joogamatto
Koko 183 x 61 cm
CMYK
Suomessa painettu
69,93 € 34,97 € 31,84 € 30,69 € 29,70 € 27,72 €
Kevyt ovimatto
Koko 88 x 55 cm
48,93 € 24,47 € 22,24 € 21,39 € 20,70 € 19,32 €
Baarimatto päärmäyksellä
Koko 88 x 25 cm
31,50 € 15,75 € 14,08 € 13,33 € 12,60 € 11,54 €
Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Painettu paperivyöte rullattuun mattoon
Minimi 50 kappaletta, valkaisematon kartonki
Kysy tarjous
Pikatoimitus 3-5 päivässä + 50 %

*Normaali tuotantoaika 1-3 viikkoa valitsemastasi mallista riippuen.

Mallikappaleen tilaaminen

Sublimaatiopainetuista matoista on mahdollista ostaa painettu fyysinen mallikappale ennen lopullista tilausta. Mallikappaleen tuotantoaika lisätään kokonaistuotantoaikaan. Aloituskulua ei veloiteta kahdesti, jos painoaineisto on sama kuin mallikappaleessa.

Aloituskustannus / painatuskustannus
Täysväripainatuksen aloituskulu 27,50 €
55,00

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista

Painoaineiston ohjeet
Joogamaton painoaineisto-ohje
Ovimaton painoaineisto-ohje
Baarimaton painoaineisto-ohje

Edulliset toimitukset

Tilauksesi edullisesti koko maahan, toimitus alkaen 0 €

Maahantuojan hinnat

Edullinen hinnoittelu tuo säästöä oman maahantuonnin ansiosta

Joustavat maksuehdot

Tilaukset yritysasiakkaille laskulla, ennakkomaksulla tai luottokorteilla