Valetut pinssit

Kun pinssistä halutaan tehdä kolmiulotteinen tai siihen halutaan lävistyksiä

Elävöitä pinssiä kolmiulotteisuudella valitsemalla valetut pinssit

Valettujen 3D pinssien valmistuksessa käytetään sulaa metallia, jolla valumuotti täytetään ja näin saadaan aikaiseksi kosketeltavia ulotteisuuksia

Valettuna syvyyksiä ja lävistyksiä pinsseihin

Kolmiulotteinen logo jossa on runsaasti eri syvyyksiä ja kaarteita, kosketeltavaa kolmiulotteisuutta johon pystyy vain valettuna. Valumuotti valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan omalla toteutuksella ja materiaalina käytetään useimmiten tinaa tai sinkkiä. Pinssit valetaan ensin, niiden pinta siistitään jonka jälkeen pinssille tehdään pinnoitus haluttuun metallin sävyyn.

Yleisimmin pinssit viimeistellään esimerkiksi kultaiseksi, hopeiseksi tai vaikkapa antiikkikupariseksi jolloin pinssissä on valmiiksi ajan patinaa. Aidot kolmiulotteiset metallipinssit tunnistaa kolmiulotteisuuden lisäksi läpivienneistä, lävistyksistä ja rei'istä joita ei lyöntimuotilla saa aikaan.

Pinssit on myös mahdollista valmistaa yhdistellen eri tekniikoita, valettuihin pinsseihinkin voit saada myös emaloinnin tai painatuksen.

Sähköinen vedostus ilmaiseksi

Pinssit vedostetaan aina ennen tuotantoa sähköisesti. Kun olet hyväksynyt vedoksen, tilaus etenee tuotantoon joka kestää valitusta valmistus- ja viimeistelymenetelmästä riippuen 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Sähköisen vedoksen saat ainoastaan tekemällä sitovan tilauksen, vedostus on ilmaista. Jos olet valmis tekemään tilauksen pinsseistä, ota yhteyttä myyntiimme ja toimita meille suunnitelmasi tai logosi jotta pääsemme etenemään pinssien tilauksesta tuotantoon nopeasti.

Valetut 3D pinssit - Esimerkkihinnasto

Pinssin koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000+ kpl
< 15mm Pyydä tarjous
15mm Pinssit siirtyvät uudelle www.pinssi.fi asiantuntijasivulle
20mm
25mm
Pyydä tarjous

Hinnaston hinnat ovat ALV 0%. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Tuotantoaika on noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Pikatuotanto 2 viikossa +50% listahintoihin
Yksittäispakkaus lahjarasiaan 0,00 € / kpl
Magneettikiinnike 0,00 € kpl
Aloituskustannus / painatuskustannus
Muottikustannus
Kiinteä kulu omasta muotistasi
Alkaen 50,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista

Painoaineiston ohjeet
Metallisten pinssien taustakortin aineisto-ohje
Katso myös Yleiset Aineisto-Ohjeet

Pinssien kiinnitysvaihtoehtoja

Alla on esitelty yleisimmät kiinnikevaihtoehdot joita tähän tuotteeseen on saatavilla