Linssipinssit

Painettu metallinen linssipinssi valmistetaan värikuvasta

Värikuvalla painettu aito metallinen linssipinssi valmistetaan haluttuun muotoon

Painatuksella saa lisää eloa pinsseihin ilman että hankinta rikkoo budjetin, sillä Suomen edullisin pinssi on linssipinssi

Liukuvärejä ja monimutkaisia kuvia

Painettuihin linssipinsseihin voidaan tehdä lähes minkä tahansa näköinen kuva-aihe. Painomenetelminä linssipinsseille on offset-painatus ja silkkipainatus. Jos värimäärä on pieni, käytetään usein silkkipainatusta. Kun kuva on monimutkainen tai siinä on paljon värejä kuten valokuvassa, käytetään offset-painatusta.

Pohjamateriaaliksi metallisiin linssipinsseihin valitaan useimmiten joko messinki, alumiini tai ruostumaton teräs. Mikäli halutaan käyttää magneettikiinnikettä, valitaan metalli magneettisuuden mukaan jolloin viimeistelyvaihtoehdot ovat rajatumpia.

Pinssi voidaan painaa joko koko pinta-alaltaan tai vain osittain. Tällöin voidaan jättää esimerkiksi näkyviin hieman metallia ja saadaan pinssiin entistä tyylikkäämpi lopputulos.

Epoksipinssit painetaan ensin metallilevyille jotka paistetaan painovärien pysyvyyden takaamiseksi. Kun levy on paistettu, pinssit leikataan irti muotin avulla. Pohjaan kiinnitetään mahdollisesti pinssin kiinnikkeelle vastakappale ja nestemäinen linssimateriaali valetaan kuvan päälle suojaamaan painatusta. Yleisimmin linssipinssien linssimateriaalina käytetään epoksia koska se on edullista.

Pidempään kellastumattomana pysyy polyuretaani mutta sen kustannus on merkittävä ja linssipinssin hinta voi nousta moninkertaiseksi jos halutaan polyuretaanilinssi.

Pikana jopa muutamassa päivässä kotimaisena

Nopeimmillaan aito muotoon leikattu linssipinssi valmistuu noin 2 viikossa, pikana jopa muutamassa päivässä jos hyväksyt valmistuksen valmiista varastomuodoista. Pikapinssit valmistetaan omassa tuotannossamme Helsingissä, eli kyse on kotimaisista pinsseistä.

Sähköinen vedostus ilmaiseksi

Pinssit vedostetaan aina ennen tuotantoa sähköisesti. Kun olet hyväksynyt vedoksen, tilaus etenee tuotantoon joka kestää valitusta valmistus- ja viimeistelymenetelmästä riippuen 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Sähköisen vedoksen saat ainoastaan tekemällä sitovan tilauksen, vedostus on ilmaista. Jos olet valmis tekemään tilauksen pinsseistä, ota yhteyttä myyntiimme ja toimita meille suunnitelmasi tai logosi jotta pääsemme etenemään pinssien tilauksesta tuotantoon nopeasti.

Linssipinssit - Esimerkkihinnasto

Pinssin koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000+ kpl
< 15mm Pyydä tarjous
15mm Pinssit siirtyvät uudelle www.pinssi.fi asiantuntijasivulle
20mm
25mm
> 25mm Pyydä tarjous

Hinnaston hinnat ovat ALV 0%. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Tuotantoaika on noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Pikatuotanto alle 2 viikossa -
Yksittäispakkaus lahjarasiaan -
Magneettikiinnike -
Aloituskustannus / painatuskustannus
1-väripainatus 40,00 €
2-väripainatus 60,00 €
3-väripainatus 75,00 €
4-väripainatus
tai offset-painatus
95,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista

Pinssien kiinnitysvaihtoehtoja

Alla on esitelty yleisimmät kiinnikevaihtoehdot joita tähän tuotteeseen on saatavilla