Kovaemaloidut pinssit

Lisää pinsseihin värejä ja arvokkuutta valitsemalla kovaemaloidut pinssit

Jäljitelmäkovaemalointi ja Cloisonne tekevät pinssistä viimeistellyn ja elegantin

Jäljitelmäkovaemalointi ja aito Cloisonne-kovaemalointi ovat tuotantomenetelmiä joilla syntyy kiistämättä kaunein, viimeistellyin aito metallinen pinssi

Kovaemalointi vai Cloisonne?

Jäljitelmäkovaemalointi mukailee aidon kovaemaloinnin lopputulosta mutta on aitoa Cloisonne-kovaemalointia edullisempi vaihtoehto. Jäljitelmäkovaemaloimalla pinssin värit saadaan aikaan täyttämällä pinssin upotukset massalla, joka poltetaan ja sulatetaan pinssiin. Tavallisesta emalimaalatusta pinssistä eroten kovaemaloidussa pinssissä värit ovat samalla tasolla metallin kanssa, ne eivät ole vajonneet upotuksiin kuten emalimaalatussa pinssissä väreille käy.

Cloisonne pinsseissä värit tehdään aitoa lasimurskaa käyttäen, jolloin lopputulos on hienostuneempi ja kovempi kuin jäljitelmäkovaemaloinnissa. Cloisonne pinssit ovat merkittävästi kalliimpia ja käytettävissä on huomattavasti suppeampi valikoima värejä kuin jäljitelmäkovaemaloinnissa.

Pantone® väreillä suuntaa-antava lopputulos

Emalointiin käytetään Pantone värikarttaa jotta kaikki värit saadaan toivotun kaltaiseksi. Jäljitelmäkovaemaloinnissa on paljon olemassa olevia Pantone®-sävyjä mutta joidenkin värien kohdalla täytyy tyytyä vain lähimpään sävyyn, täydellinen väritäsmäys ei aina ole käytettävissä. Jos väreillä ei ole tarkkaa merkitystä, suuntaa-antavat sävyt riittävät. Ennen tuotantoa graafikkomme suunnittelevat pinssin kanssasi ja tässä vaiheessa myös värit otetaan tarkempaan tarkasteluun.

Normaali tuotantoaika noin 3 viikkoa

Jäljitelmäkovaemaloidut pinssit valmistuvat noin 3 viikon tuotantoajalla, uusintatilauksissa joskus myös hieman nopeammin.

Cloisonne-pinssien valmistusaika on jopa 3-4 viikkoa.

Valtiojohdosta Hallitukseen, EU:sta Suurlähetystöihin

Pinpops on Suomen suosituin metallisten pinssien valmistaja. Meillä on kokemusta merkittävien asiakkaiden palvelemisesta, suurta turvallisuutta vaativien kansainvälisten kokoontumisten, jopa suurvaltojen Presidenttien kohtaamisiin liittyvien pinssien valmistuksesta.

Toimittamiamme pinssejä on näkynyt kaikkialla, Presidenteistä Pääministereihin, Euroopan Unionista useiden maiden Suurlähetystöihin. Tarvittaessa tarjoamme myös poikkeuksellista turvallisuutta sitä kaipaaville asiakkaille.

Suomi 100 -juhlavuotena toimitimme useita satoja tuhansia pinssejä Suomen Juhlavuoden kunniaksi jaettavaksi ja myytäväksi. Mikään tilaus ei ole meille liian suuri - eikä useimmat tilaukset ole myöskään liian pieniä.

Sähköinen vedostus ilmaiseksi

Pinssit vedostetaan aina ennen tuotantoa sähköisesti. Kun olet hyväksynyt vedoksen, tilaus etenee tuotantoon joka kestää valitusta valmistus- ja viimeistelymenetelmästä riippuen 3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Sähköisen vedoksen saat ainoastaan tekemällä sitovan tilauksen, vedostus on ilmaista. Jos olet valmis tekemään tilauksen pinsseistä, ota yhteyttä myyntiimme ja toimita meille suunnitelmasi tai logosi jotta pääsemme etenemään pinssien tilauksesta tuotantoon nopeasti.

Jäljitelmäkovaemaloidut pinssit - Esimerkkihinnasto

Pinssin koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000+ kpl
< 15mm Pyydä tarjous
15mm Pinssit siirtyvät uudelle www.pinssi.fi asiantuntijasivulle
20mm
25mm
Pyydä tarjous

Hinnaston hinnat ovat ALV 0%. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Tuotantoaika on noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Lisävärit
Kun yli 4 väriä
0,00 € / per väri
Pikatuotanto 2 viikossa +50% listahintoihin
Yksittäispakkaus lahjarasiaan 0,00 € / kpl
Magneettikiinnike 0,00 € kpl
Aloituskustannus / painatuskustannus
Muottikustannus
Kiinteä kulu omasta muotistasi
Alkaen 50,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista

Painoaineiston ohjeet
Metallisten pinssien taustakortin aineisto-ohje
Katso myös Yleiset Aineisto-Ohjeet

Pinssien kiinnitysvaihtoehtoja

Alla on esitelty yleisimmät kiinnikevaihtoehdot joita tähän tuotteeseen on saatavilla