Emaloidut pinssit

Kestävää väriä saat metallisiin pinsseihin tilaamalla emaloidut pinssit

Emaloitujen pinssien valmistuksessa käytettävät värit paistetaan metalliin kiinni

Emalimaali on perinteinen tapa tehdä korumaisia pinssejä näyttävästi ja kestävästi, emaloitu pinssi kestää aikaa ja käyttöä

Emalimaalilla väriä pinsseihin

Emaloitujen pinssien uurteisiin ja upotuksiin lisätään emalimaalia, joka paistetaan korkeassa lämpötilassa kiinni metalliin. Emaloitujen pinssien värit säilyvät muuttumattomana vuodesta toiseen, jonka vuoksi emalointi onkin suosituin tapa toteuttaa värillisiä pinssejä. Jos haluat korkealaatuisemman lopputuloksen, kannattaa lisäksi valita kovaemaloidut pinssit.

Muotista alkaa pinssin valmistus

Emaloidun pinssin valmistus alkaa tekemällä joko lyöntimuotti tai valumuotti, jolla metallinen raaka-aihio pinssistä syntyy. Tässä vaiheessa pinssi voidaan myös esimerkiksi hiekkapuhaltaa tekstuurien luomiseksi.

Värit saavat paikkansa

Muotitetun pinssin uurteisiin lisätään haluttuja emalivärejä, jotka pysyvät erillään toisistaan metallin harjanteiden avulla. Jokainen väri emalipinssissä on erillinen maali joka lisätään käsin tai koneellisesti pinsseihin tilauksen suuruudesta riippuen. Tarkkuudesta johtuen tämä on useimmiten käsityötä vaativa työvaihe.

Valmiit pinssit hiotaan ja kiillotetaan, lopputulos tarkastetaan laadunvalvonnassa ja kaikki pinssit yksittäispakataan jotta ne kestävät kuljetusta naarmuuntumattomana.

Pantone® väreillä haluttu lopputulos

Emalointiin käytetään Pantone värikarttaa jotta kaikki värit saadaan toivotun kaltaiseksi. Selvitä ennen tilausta logossa käytetyt värit, jotta saat tilauksesi maaliin kerrasta. Jos väreillä ei ole tarkkaa merkitystä, suuntaa-antavat sävyt riittävät.

Sähköinen vedostus ilmaiseksi

Pinssit vedostetaan aina ennen tuotantoa sähköisesti. Kun olet hyväksynyt vedoksen, tilaus etenee tuotantoon joka kestää valitusta valmistus- ja viimeistelymenetelmästä riippuen 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Sähköisen vedoksen saat ainoastaan tekemällä sitovan tilauksen, vedostus on ilmaista. Jos olet valmis tekemään tilauksen pinsseistä, ota yhteyttä myyntiimme ja toimita meille suunnitelmasi tai logosi jotta pääsemme etenemään pinssien tilauksesta tuotantoon nopeasti.

Emaloidut pinssit - Esimerkkihinnasto

Pinssin koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000+ kpl
< 15mm Pyydä tarjous
15mm 1,37 € 0,85 € 0,57 € 0,49 €
20mm 1,46 € 0,91 € 0,64 € 0,54 €
25mm 1,52 € 0,93 € 0,72 € 0,59 €
> 25mm Pyydä tarjous

Hinnaston hinnat ovat ALV 0%. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Tuotantoaika on noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Pikatuotanto 2 viikossa +50% listahintoihin
Yksittäispakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl
Magneettikiinnike 0,39 € kpl
Aloituskustannus / painatuskustannus
Muottikustannus Alkaen 65,00 €

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% normaalihinnoista

Painoaineiston ohjeet
Metallisten pinssien taustakortin aineisto-ohje

Pinssien kiinnitysvaihtoehtoja

Alla on esitelty yleisimmät kiinnikevaihtoehdot joita tähän tuotteeseen on saatavilla