Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä

Suomalaisille on tärkeää tukea kotimaisia tuotteita ja palveluja. Kotimainen tuote saa yleensä ulkomaista enemmän arvostusta tuotteen käyttäjiltä. Monille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi tuotteen korkeasta kotimaisuusasteesta. Avainlippu kertoo että tuotteen valmistuskustannuksista suurin osa syntyy Suomessa.

Kun ostat Avainlippu-tunnuksella merkittyjä tuotteita, tuet suomalaista työtä. Kotimainen valmistus työllistää ihmisiä, on usein läpinäkyvämpää ja eettisesti kestävä valinta.

Avainlippu-tunnus löytyy yhä useammista tuotteistamme, sillä olemme ottaneet yhdeksi merkittävistä tavoitteistamme lisätä kotimaisen valmistuksen osuutta tuotteissamme.

Onhan siinä Avainlippu? Meillä on.

Onhan siinä Avainlippu? Meillä on.

Kotimaisen työn merkitys on korostunut entisestään korona-aikana. Vuoden 2020 alussa alkanut koronapandemia pysäytti tapahtuma-alan kuin seinään. Olemme vuosien ajan profiloituneet vahvasti tapahtuma-alan painotaloksi ja keskittyneet palvelemaan erilaisia tapahtuma-alan toimijoita laidasta laitaan. Kun tapahtumat loppuivat, keskeytyi myös hyvässä vauhdissa ollut kasvu.

Nyt kun olemme ehtineet kehittämään toimintaamme merkittävästi vähentyneiden tapahtumien loistaessa poissaolollaan, suurimpana muutoksena toiminnassamme on korostunut kotimainen valmistus. Olemme lisänneet merkittävästi kotimaisten tuotteiden osuutta, kotimaista tuotantoa ja varastointia omissa toimipisteissämme.

Kotimaisuuden osuuden kasvaessa myös nopeus on lisääntynyt. Painottamalla omaan tuotantoon pystymme toimimaan entistä nopeammin vieläkin hektisemmin sykkivässä tapahtuma-alan vireessä. Kontrolloimalla tuotteiden elinkaarta suunnittelusta valmistukseen olemme nopeuden lisäksi pystyneet lisäämään työtä Suomessa.

Monet tuotteet joiden normaali tuotantoaika oli aiemmin 2-3 viikkoa, on nyt saatavilla Avainlippu-merkin kanssa 5 päivän tuotantoajalla.

Avainlippu-tuote merkki kotimaisesta valmistuksesta

Avainlippu-tunnus löytyy yhä useammista tuotteistamme merkkinä kotimaisesta valmistuksesta

Suomessa valmistettu tuote työllistää kotimaassa. Valmistaminen mahdollistaa tuotteen tuotantoketjun kontrolloimisen, laadunvalvonnan ja tuotekehityksen.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa tuotteen valmistuksesta omassa tuotannossa. Pyrimme jatkossa lisäämään Avainlippu-tuotteiden määrää valikoimassamme merkittävästi. Erityisesti suositut tuotteet joita valmistamme paljon tulevat nopeasti saataville kotimaisella Avainlippu-tunnuksella varustettuna.

Suomessa valmistetut nimikyltit ja nimineulat

Pinpops on aidosti kotimainen nimineulojen ja nimikylttien valmistaja

Esimerkkinä Suomessa valmistetuista Avainlippu-tuotteista ovat esimerkiksi LabelTag™ muoviset nimikyltit, Suomessa painettu tuubihuivi, kotimainen painettu kaulanauha sekä hiirimatot painatuksella.

Lähes kaikkia tuotteitamme pystytään ainakin osittain valmistamaan omassa tuotannossamme. Kysy rohkeasti, kun haluat kotimaista tuotantoa.

« Takaisin esittelysivulle