Bambukuituiset kaulanauhat

Bambusta valmistetut kuidut ovat antibakteerisia ja bambukaulanauha on ekologinen vaihtoehto

Bambukuidusta valmistetut kaulanauhat

Bambukuituinen kaulanauha valmistetaan luonnostaan antibakteerista bambukuitua hyödyntäen. Bambusta valmistettu selluloosa käsitellään viskoosimaiseksi materiaaliksi joka puolestaan prosessoidaan lankakuiduiksi. Bambumateriaali kasvatetaan Kiinassa ja käytetty bambupuu on OCIA-sertifioitu (Organic Crop Improvement Association). Puut kasvatetaan ilman lannoitteita jonka ansiosta sertifikaatti on myönnetty. Vahvimpana yksittäisenä todisteena bambukuidun ympäristöystävällisyydestä on sille myönnetty ÖKOTEX-sertifikaatti. Tämä takaa ettei kuituina käytetyssä bambussa ole jäämiä terveydelle haitallisista kemikaaleista.

Bambu on luonnollinen materiaali kaulanauhojen valmistukseen ja bambupuu onkin nopeimmin kasvava puu jota voidaan käyttää selluksi. Bambukaulanauhat ovat erinomainen vihreämpi vaihtoehto perinteisille polyesterikaulanauhoille. Bambu on nopeasti kasvava puumainen materiaali, joka kasvaa täyteen mittaansa jo viidessä vuodessa. Tavallisimmin puut kasvavat täyteen mittaan 30-120 vuodessa. Kun bambu kerätään, sen juurista kasvaa 4-7 uutta puuta ilman uudelleen istutusta.

Bambukuidun pehmeyden vuoksi bambusta valmistetut kaulanauhat saattavat ajan myötä pehmentyä reunoistaan, joka ilmenee nauhojen reunoille nousevista "karvoista". Tämä ei kuitenkaan ole virhe vaan tuotteen ominaisuus.

Antibakteeriset ominaisuudet

Vaikka bambupuu onkin luonnostaan antibakteerista, on antibakteeriset ominaisuudet huomattavasti heikentyneet teollisen käsittelyn seurauksena. Bambukaulanauha on kuitenkin tästäkin huolimatta huomattavasti turvallisempi ja edelleen jonkin verran antibakteerisia ominaisuuksia sisältävä verrattaessa tavallisiin polyesterikaulanauhoihin.

Minimitilaus on 300 kappaletta.

Bambukuituisten kaulanauhojen hinta
Tuote Värit 300 500 1000 2000 3000
15 mm 1-värinen
silkkipainatus
1,88 € 1,44 € 1,05 € 0,87 €
Kysy tarjous
20 mm 2,10 € 1,88 € 1,40 € 0,99 €

Lisävärit nauhaan 0,05 euroa per väri per nauha. Painatuksen aloituskustannus 40,00 euroa per väri. Tuotantoaika 3 viikkoa. Hinnat ALV 0%.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Papukaijaklipsi ja turvalukko Sisältyy hintaan
Pikalukko kaulanauhaan 0,48 €
Avainrengas tai ("J")-metalliklipsi 0,09 €
Hummeriklipsi, bulldog-klipsi 0,10 €
Mobiililenkki 0,12 €
Yksittäispakkaus tai vähittäispakkaus Pyydä tarjous
Pikatoimitus alle 3 viikossa +30%

*Pikatoimitus ei ole saatavilla alle 2 viikossa

Aloituskustannus / painatuskustannus
Aloituskulu per väri 40,00 €
Pohjaväri varastoväri* 0,00 €
Pohjaväri lähimpään PMS-sävyyn 80,00 €

Varastovärit: Musta, luonnonvalkoinen, valkoinen, punainen, sininen, vihreä

Tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen bambukuituisista kaulanauhoista tai avainnauhoista, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020-740 1450 tai sähköpostitse. Toimita painoaineisto PDF-tiedostona vektorimuodossa. Vedostamme tilaukset arkipäivän kuluessa.

Kiinnikevaihtoehdot

Oheisessa listassa on esitetty yleisimmät klipsit ja kiinnikkeet kaulanauhoille. Kaulanauhojen hintoihin sisältyy vakiona papukaijaklipsi ja turvalukko. Vieritä hiiri kuvien päälle.